Kopierede/fra hoften

Carolina Magdalene Maier har tidligere oplyst hun er glad for at den danske befolkningssammensætning ændrer sig som følge af indvandringen fra lande med muslimsk majoritet.

Det ville aktivister fra Generation Identitær markere med en “udskiftningspris”. Ved et arrangemnet på Nørrebro dukkede flere unge aktivister op og gav hende en buket blomster og en pris for “Udskiftning”. Hun takkede for prisen, men først senere opdagede hun, at de var et prank og så blev hun chokeret.

Jeg har lige oplevet det mest syrede. Vi sidder til et åbent kampagnearrangement på en cafe på Nørrebro og tre meget unge mænd kommer meget pludseligt ind og spørger om jeg er Carolina. Det bekræfter jeg, hvorefter de giver mig en buket blomster og en lille indrammet plade. Jeg spørger forbløffet hvorfor og de siger at det er fordi jeg kæmper for mangfoldighed i Danmark og de gerne vil takke mig for det. Derfor skal jeg have denne ‘udskiftningspris’ fordi jeg er et positivt bidrag til det danske folketing. Jeg takker forbløffet og de tager billeder, hvorefter de forsvinder lige så hurtigt som de kom!

Bagefter blev vi mistænksomme. Og da vi kigger på blomsterbuketten står der ‘Identitær Zone’ på den. Det googler vi, og det viser sig at de kommer fra Generation Identitær, som er en ungdomsbevægelse, der kæmper for bevarelse af dansk kultur og danske værdier!

Jeg er, med andre ord, blevet udsat for et kæmpe scam. Og et eller andet sted derude på nettet dukker der givetvis et billede op af mig med en buket blomster og en afskyelig pris!

Nu er I advaret. Og både buket og æresplade ryger direkte i skraldespanden!”

Læs mere om aktionen her:

Generation Identitær – Årets udskiftningspris 2019

Se tidigere:

Vi kan jo ikke styre, hvad der sker ude i verden, medmindre vi lukker os om os selv, og jeg er helt med på, at det er Dansk Folkepartis største ønske. Det er ikke vores ønske. Vi vil egentlig gerne stadig væk være en international stormagt i Danmark. Ja, det betyder, at vi ændrer sammensætningen i vores land, og det gør vi med glæde. “

Alternativet lovpriser den igangværende befolkningsudskiftning i Danmark

ANNONSE