Kopierede/fra hoften

Venstreradikale Sune Tychsen Lauridsen slår udefter NBU-lokalformand Nicoline Katzef Nielsen, 1. maj 2019“Lad være med at filme mig, eller jeg klapper dig én!” (Sune Tychsen Lauridsen, venstreradikal)

Nicoline Katzef Nielsen, formand for Nye Borgerlige Ungdom i København, deltog tidligere i dag i den borgerlige moddemonstration imod selverklærede antifascister på den yderste venstrefløj. Den kendte venstreekstremist Erik Storrud havde annonceret voldeligt modsvar, og det helt som forventet. Personen der slår ud efter Nicoline Katzaf Nielsen er identisk med Sune Tychsen Lauridsen, en venstreradikal jeg flere gange har blogget om. Volden er deres modus operandi.

Sakset fra Facebook.

“I dag sagde jeg som ene kvinde NEJ til Antifa i samarbejde med Nye borgerlige ungdom, Liberal Alliance ungdom og Venstre Ungdom.

Vi ankommer til Fælledparken efter en længere gåtur og vi bliver mødt med spyt, trusler, og grimme tilråb. Jeg begyndte at dokumentere disse ting som skete imod os, hvilket resulterede i at der blev skabt voldelige adfærd mod os.

Jeg blev slået i hovedet, og fik af vide hvis jeg ikke stoppede, jamen så ville jeg få et klap på hovedet igen. Efterfølgende kom de endnu engang med trusler om at hvis vi ikke gik, ja så ville det bare ende galt, hvilket vi så gjorde.

ANNONSE

I denne video ses noget af hvor manden prøver at tage min telefon ud af hånden hvilket han ikke kan. Dernæst slår han mig i hovedet som blev set af flere mennesker.

Jeg har det efter omstændighederne godt, og dette har kun gjort min holdning stærkere. Pas på jer selv derude, de er kun i kamp for voldens skyld.”

ANNONSE

Mest læst