Nyt

Torsdag blev en børnefamilie udsat for trusler og chikane ved familiens hjem.

“Her er dine lokale fascister,” kunne familien læse på plakater og løbesedler i familiens beboelsesområde på Amager i København.

Der er tale om trusler, og pilen peger på Pernille Skipper og Enhedslisten som afsender.

Det er ikke første gang, at familien bliver ramt af grov chikane. I efteråret 2019 vågner familien op til, at deres beboelsesejendom er påsat plastikstrimler og klistermærker, hvorpå der blandt andet står ”Racismefri zone”. Chikanen bærer logo og navn fra Enhedslistens ungdomsorganisation ‘Socialistisk Ungdomsfront’ / SUF.

Der er tale om politiske mafiametoder. Enhedslistens bagland møder op hjemme hos danskere, som enhedssocialisterne er politisk uenige med, for at signalere: ‘Vi ved, hvor I bor.’

Det hele minder om Hitlers fascistiske styre i 1930’erne, hvor man også chikanerede politiske modstandere fysisk og verbalt, så man kunne vinde magten.

Den ræverøde presse har ikke stillet kristiske spørgsmål til Enhedslisten, der har tætte bånd til trusselmagerne fra SUF – ‘Socialistisk Ungdomsfront’.

Partileder Pernille Skipper er selv aktiv i ‘Socialistisk Ungdomsfront’ op gennem 00’erne. Kilder indikerer, at Pernille Skipper melder sig ind i ‘Socialistisk Ungdomsfront’ i 2001.

Den hårdtprøvede københavnske familie er også udsat for modbydelige trusler fra den venstreekstremistiske organisation ‘Redox’, der har offentliggjort familiens adresse på nettet.

Flere folk bag ‘Redox’ er dømt for vold mod politiske modstandere. Enhedslisten og Pernille Skipper støtter ‘Redox’ økonomisk med partipenge. Pengene tilflyder Redox fra Enhedslistens pengetank ‘Rød Fond’. Som et kuriosum kan det nævnes, at Jyllands-Postens politiske redaktør Marchen Neel Gjertsen i sin ungdom var tilknyttet Redox.

Flere fremtrædende politikere fra Enhedslisten har ligesom Pernille Skipper en fortid hos SUF – ‘Socialistisk Ungdomsfront’.

Tidligere partileder Johanne Schmidt-Nielsen har været aktiv i den venstreekstremistiske gruppe. Folketingsmedlemmet Rosa Lund blev i 2008 valgt til ‘Socialistisk Ungdomsfronts’ ledelse.

Pernille Skipper og hendes kollegaer har direkte tråde til en venstreekstremistisk bevægelse, der truer og chikanerer borgere i Danmark.

Hvis du ikke er enig med Enhedslisten og partiets bagland, så kan det ende faretruende for dine nærmeste. I det konkrete tilfælde er hustruen i den familie, der bliver chikaneret og truet, endda højgravid.

ANNONSE

Hvornår får dette trusselorgie følger for Pernille Skipper og Enhedslisten?

Enhedslisten er en venstreradikal organisation, der i sidste ende virker ved vold og trusler. Det skal frem i lyset.

ANNONSE