Nyt

Seks maskerede personer gik onsdag løs på torvhandler Lukas Nielsen ved hans bod på Amager Torv. De råbte “nazisvin” og “vi slår dig ihjel”. Nielsen er overbevist om at det er fordi han deltog i et program om Danskernes parti som DR sendte tirsdag.

Abdel Aziz Mahmoud interviewet leder for Danskernes parti, Daniel Carlsen. Under optaget på folkemødet på Bornholm står Nielsen op og siger, han er tilhenger af deler av programmet, det der har med hjemsændelse at gøre.

»Jeg stod stille og roligt og ekspederede kunder, da jeg ud af øjenkrogen ser seks maskerede personer komme direkte imod mig. De sparker mig og slår mig i hovedet, mens de råber ‘racistsvin’, og at ‘de vil slå mig ihjel, fortæller han og mener derfor, at det er et politisk motiveret overfald, der skyldes, at han medvirker i tv-programmet.

At overfalde nogen for at give sin mening til kende tør være et groft brud på demokratiske principer. Men voldsvenstre mener de har ret til at straffe folk korporlig. Det er i virkeligheden et angreb på demokratiet og burde være straffeskærpende. Voldsvenstre har kunnet holde på med sine voldelige angreb i årtier, uden at hverken medier eller politikere helt har reageret.

ANNONSE

 

http://www.bt.dk/politik/groenthandler-fra-kontroversielt-parti-smadret-efter-tv-program-sparkede-ham-foran

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE8791358/groenthandler-og-danskernes-partisympatisoer-overfaldet-efter-tvindslag/

 

ANNONSE

Ét svar til “Sympatisør med Danskernes parti tævet på job”

  1. Mike E siger:

    “Fremtidens fascister vil kalde sig antifascister”

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid