Nyt

 

Det er ikke kun Jeppe Veibel fra Nye Borgerlige, som venstrefløjen har forsøgt at intimidere de seneste dage. “Antifascisterne” har også generet Daniel Beattie (der har været en ledende figur i Generation Identitær i Danmark). Daniel Beattie / Storm over Europa skriver på Facebook:

“”ANTIFASCISTER” CHIKANERER FORTSAT MIG OG MIN FAMILIE

Onsdag nat, pudsigt nok samme nat, hvor min gode ven Jeppe, der arbejder for Nye Borgerlige, fik smadret sin bil, blev der endnu engang anonymt hængt plakater op med mit billede og en påstand om, at jeg er “fascist”. Ganske almindelig chikane fra den yderste venstrefløj.

Jeg er en familiefar med tre børn. Det var min kone og børnene, der opdagede plakaterne. Selv om plakaterne kun nævner mig, er det naturligvis også min familie denne chikane er rettet imod. Børn bliver utrygge, når de ved, at nogen er ude efter deres far. Når de ved, at far er blevet slået ned på grund af sine meninger, og den ældste af dem har endda oplevet, at der blev indberettet en opdigtet sag til de sociale myndigheder om hende. Hun måtte møde op hos de sociale myndigheder og forklare, at det var løgn.

ANNONSE

Jeg har tidligere fortalt om disse sager i Weekendavisen og Berlingske. Jeg driver en Facebookside, en Youtubekanal og en hjemmeside og står frem med navn og ansigt, som jeg mener, at man bør kunne gøre i et demokratisk samfund. Er folk uenige med mig, kan de jo gøre det samme, og det er fint. Desværre deler den yderste venstrefløj ikke denne præmis og tyer til vold, hærværk og chikane. Selvfølgelig i nattens mulm og mørke, som de kujoner de er.

Jeg ved ikke, hvorfor de tror, at dette skulle have en effekt på mig. Jeg er i forvejen en offentlig person. Naboerne, hvor jeg bor, er almindelige mennesker og har ikke sympati for politisk chikane. De kender os og holder et vågent øje med kvarteret, fordi de ved, at vi er udsat for den slags. I forhold til mine børn så er jeg naturligvis nødt til at lære dem, at man ikke kan bøje sig for voldsmandens veto. Man må aldrig lade sig kue.

Ikke desto mindre er det ikke rart at tænke på, at der findes disse voldsparate ekstremister, der er villige til at lade deres modvilje mod mig og mine holdninger ramme mine børn. Jeg håber snart, at denne systematiske chikane mod højrefløjen tages mere seriøst af politikerne.

DEL GERNE DETTE OPSLAG SÅ VI KAN GØRE OPMÆRKSOM PÅ AT DETTE FOREGÅR.

Hvis du gerne vil gøre de venstreradikale ekstra sure, så giv en donation til GI (Generation Identitær, red.) som tak for deres indsats. Det gøres på Mobilepay 39601.”

 

(Fotos: Daniel Beattie / Facebook)

Se også Europa tilhører europæerne: Remigration nu!

Læs også Blodigt angreb på Salman Rushdie: Muslimerne griner allerede

ANNONSE