Kopierede/fra hoften

Bag om alle grundlovstalens opbyggelige ord lurede en sensation. For at skabe opbakning til forslaget om udsendelseslejre et ubehageligt sted havde han snakket med Østrigs kansler Sebastian Kurz. Han havde vist også haft fat i Holland.

Jeg fulgte nøje med og mindes ikke, at han nævnte sin politiske mentor, Angela Merkel, med et ord.

Skal det opfattes sådan, at Danmark nu slutter sig til en stadigt voksende kreds af lande rundt om Tyskland, der vil inddæmme den opfindsomme stormagts tredje undergangsprojekt på bare hundrede år?

Nåde være med Merkel

Hun får brug for det, efter at Bild 3. juni kunne sandsynliggøre, at hun kendte alt til den indvandringssvindel, der har grebet Tyskland. I dag er nyheden også kommet til Danmarks Radio.

ANNONSE

“Merkel wusste schon seit 2017”, lyder overskriften i Bild. Og nu vil oprørske elementer i Forbundsdagen have en forklaring. F.eks på at 1200 “flygtninge” skal have bestukket sig til opholdstilladelse. Flere af dem er i efterretningstjenestens søgelys, fordi de er terrorister.

Der er optræk til storballade – ikke bare i Tyskland, men også i lande, der som Danmark har ført en tyskvenlig værdipolitik.

ANNONSE