Kort

Dr Hans-Georg Maaßen

Det siger forbundspræsidenten for Verfassungsschutz Dr. Hans-Georg Maaßen til den tyske avis Bild Zeitung.

Der er ingen dokumentation for hvor de billeder der bruges som bevis stammer fra. Den skulle være delt på en twitterkonto der fra en organisation der kalder sig ” „Antifa Zeckenbiss“. Denne påstår videoen kommer fra en højreradikal side. Man kan dertil bemærke, at billederne og videoen ikke viser noget særligt ud over en konfrontation mellem tyskere og personer af anden etnisk oprindelse.

Bild Zeitung

Vi har tidligere skrevet hvordan medier i Tyskland og mediet Politiken i Danmark spredte påstaden om “hetzjagt” og som stammer fra den tyske kansler Angela Merkel.

Er Merkel fanget i bevidst overdramatisering om Chemnitz som medier viderebragte – “Brutal jagt på fremmede og had i gaderne”

Hans-Georg Maaßen vurderinger har medført, at det tyske socialdemokrati kræver hans afgang.

Malu Dreyer der der ministerpræsident i Rheinland-Plafz siger til avisen Bild ifølge Frankfurter Algemeine at,

“Herr Maaßen stellt die Glaubwürdigkeit von Politik, Medien und den vielen Augenzeugen infrage. Er schafft weitere Verunsicherung und zerstört damit Vertrauen in unseren Staat. Ich glaube daher nicht, dass er noch der richtige Mann an ­dieser Stelle ist.“

“Hr. Maaßen sætter trovædigheden til politik, medier og de mange øjenvidneberetninger i tvivl. Han skaber videre usikkerhed og ødelægger dermed tilliden og troen på vores stat. jeg tror derfor ikke, han længere er den rigtige mand på denne post.”

FAZ – Ministerpräsidentin Dreyer fordert Maaßens Rücktritt

ANNONSE