Hovederne på bloggen

“Det er dødsklokkerne, der bimler for det Sverige, som vi troede, vi kendte. Uagtet finansministerens hændervriden fortsætter Sverige med at byde velkommen til den tredje verdens masser. 50.100 er det blevet til i de første 11 måneder af 2017.

Det er sindssygt, vanvittigt, naturstridigt, perverst og en hel masse andre tillægsord, som man selv kan tillægge. Sverige er en sikkerhedsrisiko, som vokser dag for dag. Det nuværende Sverige vil med statsgaranti gå under i et inferno af vold, voldtægter og borgerkrigens svøbe.”

Pew Research har lavet en fremtidsvurdering af Sveriges fremtidige befolkningssammensætning, på baggrund af en anslået indvandrerandel på 8,1%. Med en fortsat tilvandring til Sverige, vil landet worst case have en indvandrerandel på godt 30% om blot en generation.

ANNONSE

Morten Uhrskov mener, at 8,1 er for lavt sat og at indvandrerandelen i Sverige er nærmere 20% – men det gør blot scenariet endnu mere skræmmende. Sverige er Dead country walking. Læs Uhrskovs indlæg her

 

 

 

ANNONSE