Hovederne på bloggen

“Israel er Mellemøstens eneste demokrati, og intet tyder på, at der vil blive flere folkestyrede stater i den del af verden. Israel er omgivet af fjender, der for en stor dels vedkommende ser udslettelsen af staten Israel som det højeste målHvor ofte hører vi de politisk korrekte råbe op om, at israelere er regnet som pariaer i 16 muslimsk dominerede lande?”

Hykleriet har kronede dage skriver Morten Uhrskov og henviser til den storm af forargelse, der har rejst sig fra de såkaldt politisk korrekte i kølvandet på Trumps beslutning om et 90-dages moratorium for indrejse fra 7 muslimske lande.

Hus forbi skriver Uhrskov og henviser til de 16 (muslimske) lande, der konsekvent nægter israelere indrejse. En omstændighed som de politisk korrekte aldrig har himlet op over. Læs Uhrskovs glimrende kommentar her:

ANNONSE

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9333956/den-politiske-korrektheds-dobbeltmoral/

ANNONSE