Hovederne på bloggen

“Man skal være fra sans og samling for ikke at være klar over, at dette vanvid må høre op. Er det voldsomt forøget kriminalitet som i Tyskland, man ønsker? En stigning forårsaget af det uhyggelige antal asylsøgere. Er det et Sverige i tiltagende sammenbrud, man kan tænke sig? Eller er det psykopatiske, afghanske seksualforbrydere som i Østrig, man higer efter?”

Morten Uhrskov undrer sig over den vesteuropæiske  manglende vilje til at se konsekvenserne af massindvandringen – selvom Afgrundens Rand truer ret forude. Årtiers kommunistisk diktatur har til gengæld grundigt vaccineret de østeuropæiske EU-medlemslande til at holde sig langt væk fra slige samfundseksperimenter, og de udgør vore dages helte, når de blankt afviser at tage “deres” del af horderne af unge, afrikanske mænd. Uhrskov håber på, at Visegrad-landenes stamina holder og at EU står tilbage som taber. Det kan måske få andre til at indse, at Visegrad har ret – og følge deres eksempel. Læs Uhrskovs indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9758660/vor-tids-helte-i-oest-og-centraleuropa/

ANNONSE

Ét svar til “Vor tids helte i Øst- og Centraleuropa”