Hovederne på bloggen

“Nu ved efterhånden hele den informerede verden, at kriminaliteten i Sverige er så rystende, at vi ikke længere taler om et normalt europæisk land, men om et land med tiltagende lovløshed, anarki og snart også borgerkrigslignende tilstande. ”Svensk politi undersøger 47 drab i Stockholm” lyder overskriften i dag i JP. ”Konklusionen er, at vi ikke kan udelukke nye voldelige forbrydelser…Vi kommer ikke til at kunne kontrollere de impulshandlinger, som der sker.” 

Med udgangspunkt i den grasserende kriminalitet i Sverige, der reelt truer med at sætte den svenske retsstat helt ud af kontrol, advarer Morten Uhrskov de danske politikere om det ansvar de påtager sig ved at tillade fortsat immigration fra muslimske lande. Sporene skræmmer og Sverige er som kanariefuglen i mineskakten, der varsler Danmarks mulige fremtid. Læs hans indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9420812/sverige-og-danske-politikeres-ansvar/

ANNONSE

Ét svar til “Sverige og danske politikeres fremtid”

  1. KnudMadsen siger:

    80% af befolkningen kan åbenbart ikke få nok af disse tilstande. Det er en meget ringe tilslutning til partier, der i det mindste angiver at ville bare begrænse invasionen af blodtørstige islamister og vilde negre.
    For hver dag der går, uden modtræk til det pågående vanvid, jo nærmere er vi point og no return.
    Sært at man i sit stille sind kan føle en slags glæde og trøst i, at være så gammel, at der kun er få år tilbage at leve i. De onde, politisk korrekte må nære et bandsat heftigt had til deres egne børn og børnebørn, siden de vil nedkalde så frygtelige en ulykke over børnenes uskyldige hoveder.