Hovederne på bloggen

“Det ændrer blot ikke ved, at rablende jødehad hos en mindre del af højrefløjen er et problem, der skal tages alvorligt. Det har Weekendavisen dokumenteret i dagens udgave (ikke online), hvor avisen kan fortælle om en ubehagelig artikel fra ellers sobre avpixlat.info (redigeret af medlemmer af Sverigedemokraterne), hvor jøder generelt beskyldes for at forvolde de ulykker, jeg har nævnt ovenfor. Det er først og fremmest moralsk forkasteligt, men det er også en strategisk katastrofe. Hvis der heldigvis er noget, som europæere er blevet grundigt vaccineret imod, er det jødehad. Det er den lære, vi har draget af de 12 rædselsår 1933-45.”

Morten Uhrskov skriver om den antisemitisme, der altid har luret i visse dele af den yderste højrefløj. Debatten om antisemitisme er dukket op efter en artikel i Weekendavisen der beskriver hvordan jødehadet er dukket op igen i Sverige – denne gang med tråde til dele Sverigesdemokraterne.

Men selvom problemet med jødehadet på højrefløjen absolut skal tages alvorligt, så er det dog begrænset til en yderst lille del af den højrefløj, der fremover vil komme til at dominere det politiske landskab og udstikke retningen for de europæiske nationalstater fremover. Jøderne er et skattet befolkningsgruppe, der har ydet store bidrag til vores kultur skriver Uhrskov hvis indlæg kan læses i sin helhed her:

ANNONSE

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9539754/antisemitismens-svoebe-hos-dele-af-hoejrefloejen/

 

ANNONSE

Ét svar til “Antisemitismens svøbe”

  1. KnudMadsen siger:

    Jeg er meget enig med Morten Uhrskov i, at det er meget uheldigt, at visse dele af højrefløjen flirter med et infantilt jødehad, men det gavner nu heller ikke jødernes omdømme, at de ganske ofte solidariserer sig med muhamedanerne.