Hovederne på bloggen

Hvad er det så, JP og jeg kan vise? At endda ikke-vestlige i 3. generation klarer sig forfærdeligt i grundskolen. 3. generation – børn af ikke-vestlige efterkommere, hvoraf mindst en af forældrene i forvejen er født og opvokset i Danmark – klarer sig præcis lige så ringe i folkeskolen som 2. generation.

Danmarks Statistik har tidligere offentliggjort tal for, hvordan 3. generations indvandrere klarede sig målt på en række parametre. Det har de som udgangspunkt undladt i år, hvilket fik først Uhrskov og siden JP til at reagere. På den baggrund er tallene for 3. generations indvandrere nu offentliggjort og de afslører katastrofale tal: Selv ikke tre generationer efter indvandringen til Danmark klarer ikke-vestlige (muslimske) indvandrere sig blot tilnærmelsesvis så godt som danskere. Det viser, skriver Uhrskov, at al tale om det ikke-vestlige (muslimske) positive bidrag til Danmark nu må forstumme.

Læs Uhrskovs indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9643633/katastrofe-for-3-generation/

ANNONSE

2 svar til “Katastrofe for 3. generation”

  1. Va Sawva siger:

    Hvorfor bliver MSM journalisterne ved med at sige og skrive “indvandrere”, når det er muhamedanere?

    Hvis det ikke er “falske nyheder”, hvad er det så?

  2. Christian Ivar Petersen siger:

    Hvad har Morten Uhrskov røget? Politikere og MSM reagere på fakta? skrive deres propaganda om fordi ny information kommer til veje? Lad os bare sige jeg ikke har tænkt mig at holde vejret indtil det sker :p