Hovederne på bloggen

“Central- og østeuropæerne ved godt, hvorfor de mener, som de gør, det store flertal af dem. De er ikke så fattige og så udelukkede fra resten af verden, at de ikke har adgang til TV og internet. De kan selv følge med i, hvad der sker i lande som Frankrig, Sverige og Belgien samt en stribe andre vesteuropæiske lande.

De tidligere kommunistiske lande har ganske rigtigt ikke ret mange muslimer eller andre fra den ikke-vestlige verden boende. Men hvorfor skulle de dog også ønske på nogen måde at åbne op for en udvikling, der har skabt så frygtelige problemer for de vesteuropæiske lande?”

Morten Uhrskov er forbløffet over vestlige journalisters manglende baggrundsviden og dermed forståelse for, hvordan valgresultatet i Tjekkiet kan afspejle Visegrad-landenes generelle modvilje mod at tage imod muslimske indvandrere – når de nu ikke har nogen i forvejen, og derfor ikke kan være belastede af dårlige erfaringer med dem. Men netop de mange år under kommunismens totalitære åg gør, at tjekkerne præcis ved, hvad de går ind til, hvis de lukker en anden totalitær ideologi (islam) ind. Læs Uhrskovs indlæg her

ANNONSE

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9989257/naar-der-nu-naesten-ingen-indvandrere-er/

ANNONSE