Kategori: Hovederne på bloggen

Hvor ond er den hvide mand?

I forbindelse med de seneste udslag af det amerikanske – og efterhånden europæiske – racehysteri og de konstante beklagelser over ”systemisk racisme”, ”hvidt overherredømme” og gamle dages kolonialisme og slaveri, kan der være grund til at pege på en historisk sandhed: Slaveri, slavelignende forhold og imperialisme har været normaltilstanden overalt i verden og for langt de fleste mennesker.

Les mer»

Trump bliver snart lagt i håndjern

Elon Musk har tweetet, at hvis Trump bliver arresteret, vil han vinde præsidentvalget med en jordskredssejr.

Det må være tilladt at tvivle, for hvis man kan arrestere en tidligere præsident på et opdigtet grundlag, kan man også forfalske et præsidentvalg.

Les mer»

Biden har solgt USA til kommunisterne

Sjældent har man set en stormagt som USA bryde sammen på så kort tid. Som de facto kinesisk agent har præsidenten, siden han rykkede ind i Det Hvide hus, gjort hvad kan kunne for at svække USA og underminere landets stormagtsstilling.

Les mer»

Lykketofts had til Israel

Mogens Lykketoft kalder Benjamin Netanyahu for “en af denne verdens mest frastødende” folkevalgte ledere. Det gør det unægteligt lettere for Netanyahu, at Lykketoft ikke længere er hverken folkevalgt eller leder af noget, og derfor ikke kan deltage i konkurrencen.

Les mer»

Den svenske propaganda giver bagslag

Sverige får besøg af en parlamentarisk delegation fra Ungarn, der vil fortælle, at Sverige godt kan opgive at blive medlem af NATO, med mindre løgnene, de falske nyheder og fornærmelserne mod Ungarn hører op. Som Ungarns udenrigsminister, Peter Szijjarto, har fortalt SVT, har repræsentanter for den svenske regering de seneste år regelmæssigt udspredt løgne og opfundne nyheder om Ungarn. Det vil Ungarn have en ende på

Les mer»

Så røg Store Bededag

Skal den stille totalitarisme lykkes, må man så vidt muligt også afskære båndene til den overleverede kultur. Folk skal glemme, hvordan det var engang, og hvad er mere naturligt end at sløjfe en institution fra 1686? Det er heller ikke godt, at Store Bededag blev kaldt en helligdag, for i den fagre nye stat er kun staten hellig.

Les mer»

Jeg har en synkende følelse

Hør Fats Waller-nummeret I’ve got a Feeling I’m Falling, her i en nyere indspilning med den uforlignelige Hot Club du Nax. Sangen er fra 1929 – som er et interessant år. Det var nemlig året, da Wall Street krakkede, hvilket var starten på mange års massearbejdsløs og sociale og politiske krise.

Les mer»

Løgnen om vaccinerne lader sig ikke længere skjule

Det er på tide at gå til bekendelse: Jeg har ikke skrevet om covid-vaccinationerne, nedlukningerne og mundbindene, fordi jeg ikke havde fantasi til at forestille mig, at myndighederne og den officielle medicinske ekspertise ville lyve så groft, som det nu er blevet afsløret.

Les mer»

For 30 år siden mødte jeg en sød hund

Det er ikke gået op for ret mange, at de amerikanske demokrater hader USA og gør alt, hvad der står i deres magt, for at bagtale deres egen befolkning, som de kalder ”systemisk racistisk”, og dagligt undergraver landets fordums styrke ved at spænde ben for energiproduktionen og åbne grænsen til Mexico for millioner af illegale migranter og narkokarteller og vende op og ned på alle tilvante forestillinger med afsindige woke-ideer og klimatosserier.

Les mer»

Vaccinerne – ”den største forbrydelse jeg har set”

Ifølge Ed Dowd, som her interviewes af Tucker Carlson fra Fox News, havde USA sidste år en overdødelighed på 500.000, hvortil kommer over 3 millioner invaliderede og uarbejdsdygtige. Alt sammen noget, som Dowd tilskriver covid-vaccinationerne. Faktisk oversteg sidste års amerikanske overdødelighed USA’s samlede tab under Anden Verdenskrig

Les mer»