Kategori: Hovederne på bloggen

Henrik Orye, Indsatsleder: Jeg tippede DR-reporter om demo, ‘DR-systemet’ briefede ‘antinazisterne’

Henrik Orye fortæller hvorledes han i et konkret tilfælde tippede DR-reporter Claus Suhr om flytning af ‘en nazistisk demonstration’, da han vidste det fra ‘DR-systemet’ ville gå videre til ‘antinazisterne’.

Les mer»

SJW’ere: Udvisning af ikke-danskere er ‘koldblodet racisme’, rødder i kolonialismen, hvid overlegenhed

Den farlige SJW-virus spreder sig blandt unge danskere, og på kort sig er der hverken vaccine eller kur. Her lidt fra et længere læserbrev som venstreradikale Amanda Bodal har skrevet med flygtningeaktivisten Jawaher Mohammad, uvist af hvilken årsag trykt i Jyllands-Posten – Dansker, du er den, som dræber.

Les mer»

20.000 jobparate arbejdsløse, men jobcentre har ikke en eneste gang henvist ledige til job

Berlingske fortsætter hudfletningen af hovedstadens jobcentre, og det er virkelig bizart. Et jobcenter i multikulturelle København, der ikke har henvist en eneste ledig til et job i to år.

Les mer»

“Telling the truth can never be radicalizing”

Tommy Robinson er ikke bare forhadt af globalistiske medier og den yderste venstrefløj, men også af kredsen bag ‘Fri debat’. Værst er i den henseende forfatter Jens-Martin Eriksen, der kan være sober og reflekteret om multikultur, men ser rødt ift. TFS og den gæstende englænder

Les mer»

Nu strammer det til

Mai Mercado, foto: Folketinget Med skiftende flertal udspyr regeringen den ene ghetto-stramning efter den anden. Ifølge dagens aftaler skal alle ghettobørn tvinges i daginstitution, når de bliver et. En anden aftale går ud på at begrænse procentdelen af børn fra udsatte områder i institutionerne. De skal altså spredes – eller også skal danske børn flyttes […]

Les mer»

Man kan snyde en del af folket ……

Andrew C. McCarthys suveræne artikler i National Review har demonstreret en intellektuell overlegenhet der sætter de liberale og venstrefløjen i skammekroken. De har slet og ret ingenting at stille op med. For tiden skriver de danske medier ikke så meget om Trump, som de ellers har for vane. Trump-historien i skrivende stund er at en […]

Les mer»

-EU har støttet islamismen i Tyrkiet

Bassam Tibi har det kølige overblik. Han er syrer, og bedstefaren var general i den osmanniske hær. Derfor blev han mødt med agtelse i Tyrkiet, selv om tyrkere generelt ser ned på syrere.

Les mer»

Islamisk Stat var ikke en undtagelse

Islamisk Stat var ikke en undtagelse, der var et ganske velovervejet og planlagt eksperiment, som skulle prøve islams opskrift på et samfund imod virkeligheden.

Les mer»

Danmarks inhumane flygtningepolitik

Hvem er de gode, og hvem er de onde? Har man fulgt de seneste års debat om flygtninge og asylansøgere, tegner der sig et klar billede. Smykketyven Inger Støjberg, Dansk Folkeparti og de der stride typer fra Nye Borgerlige er skurkene. De, der på næstekærlig vis tager imod flygtningestrømmen med åbne arme, er heltene. Eller hvad? Hvordan ser billedet ud, hvis vi betragter det på afstand, hvor man faktisk kan se skoven for bare træer?

Les mer»

Hvor står påstanden om Trumps sammensværgelse med Putin i dag?

Den foreløbig sidste Mueller-skandale er oplysningen om, at FBI med Mueller som chef i 2009 kontaktede en russisk oligark, Oleg Derispaska, med anmodning om, at oligarken brugte sin indflydelse og sine penge på at få frigivet en CIA-agent, som var arresteret i Iran.

Les mer»