Kategori: Hovederne på bloggen

Peniskampen

I stedet for mænd er kvinder begyndt at elske staten – deres nye far, som sørger for alt og sparer dem for at tænke selv. Staten leverer også rigtige mænd i skikkelse af ørkenkrigere, der ikke vil høre på vrøvl, og som til venstrefløjens glæde demonstrerer deres virilitet under larmede demonstrationer i København.

Les mer»

Venstrefløjen puster til oprør og had mod det franske samfund.

 To af Frankrigs mest kendte intellektuelle, Pascal Bruckner og Alain Finkielkraut, siger, at venstrefløjen bærer en stor del af ansvaret for, at Frankrig er på vej mod kaos. Ultravenstre sympatiserer med de muslimske unge, siger Bruckner.

Les mer»

“MeToo har bidt sig fast i lovgivningen med sin offerretorik.

MeToo har ændret karakter. Den har bevæget sig ind i lovgivningen, hvor den har bidt sig fast med en systematisk mistænkeliggørelse af manden. Der sidder flere mænd i danske fængsler baseret på falske anklager om voldtægt end reelle. Marianne Stridsen tror, historien vil dømme os hårdt.

Les mer»

Mere klimanonsens

Hvad hjertet er fuldt af, løber munden ofte over med. Som nu vicepræsident Kamala Harris, der netop har holdt en klimahysterisk tale, som rummede følgende visdomsord: ”Når vi reducerer befolkningen, vil flere af vore børn kunne indånde ren luft og drikke rent vand.” Hun må altså mene, at mennesker udgør en forurening og derfor skal elimineres.

Les mer»

Lars Løkke på knæ for profeten

Når danske journalister og politikere beklager Koran-afbrændinger og taler om denne ”hellige bog”, er det udtryk for, at de grundlæggende er enige med islams tæskehold. Studievært Allan Silberbrandt fra TV2 mener, at Koranen er en hellig bog. Det udtalte han to gange i løbet af 15-nyhederne.

Les mer»

Jeg havde en underlig oplevelse i går

Vi var på vej hjem med båden fra Christiansø til Gudhjem, da en yngre, tørklædeklædt kvinde kom over og satte sig ved vores bord. Hun var tydeligvis faldet for mit nimåneder-gamle barnebarn, Hannibal, og på et lettere accent-præget dansk spurgte hun, om hun måtte holde ham. Det måtte hun selvfølgelig gerne, hvorefter hun begyndte at kilde og kæle for ham – til Hannibals åbenlyse glæde.

Les mer»

Nettet strammes om Biden

Mens de danske og norske medier er optaget af Rusland, sker der dramatiske ting i USA, som helt går under radaren: Joe Biden har anskaffet sig en strafferetsadvokat. Kravene om en rigsretssag vokser. Den sidste i rækken var senator Ted Cruz. Demokraterne og de regimetro medier har fulgt en strategi, der nu giver bagslag for dem selv. De har lagt alle forsøg på at efterforske Biden og hans regime stendøde, samtidig med at de har givet Hunter Biden fripas i sager, der ellers ville resultere i flere års fængsel.

Les mer»

Jorden gik under i går

Det var i hvert fald, hvad Greta Thunberg fortalte i et tweet den 21. juni 2018.

Den svenske piges udmelding var skrækindjagende: ”En top-klimaforsker advarer om, at klimaforandringer vil udrydde hele menneskeheden, hvis vi ikke holder op med at bruge fossile brændstoffer inden for de næste fem år.”

Les mer»

Venstreekstremister: DeSantis er farligere end Trump

Ifølge venstrefløjen var det galt nok med Trump, man han har nu fundet sin overmand i form af den lille Hitler fra Florida, som åbenbart kan finde på hvad som helst. Det har aldrig drejet sig om Trump, men om demokraternes had til enhver, der vover at stikke en kæp i hjulet på deres planer om at styre USA uden opposition.

Les mer»

Politikerne giver fanden i befolkningen

Den svenske økonom Jan Tullberg siger det, som det er: Hvad politikerne har præsenteret svenskerne (og os andre) for de seneste 50 år, er landsforræderi. Trods massiv folkelig modstand gør de intet forsøg på at standse masseindvandringen af kulturfremmede. Om få årtier er svenskerne et mindretal i deres eget land. (I Danmark tager det lidt længere tid, men politikerne arbejder på sagen.)

Les mer»