Hovederne på bloggen

“Jeg har også læst bogen og kan konstatere, at jeg ikke et øjeblik tror på, at Lars Hedegaards dystopi går i opfyldelse. Bogen handler om et Danmark, der bliver islamiseret, men hvor danskerne til slut slår tilbage og generobrer magten i eget land. Jeg tror ikke på, at vi vil være i nærheden af at komme så langt ud, som Lars Hedegaard advarer om, men det er ikke det samme som, at bogens præmis er forkert. Jeg tror bare, at vi stopper festen et godt stykke tid inden. Der fabuleres dog i bogen, som Lars Hedegaard anfører, ud fra kendte forhold.”

Morten Uhrskov gør status over Lars Hedegaards runde dag og over den bog, han udgiver samtidig. Selvom Uhrskov ikke er med hele vejen i Hedegaards dystopi, så konstaterer han, at vi på få årtier – nærmere bestemt siden udlændingelovens vedtagelse i 1983 – har fået gjort realiseret en gid del af de mareridt, som de fleste sortseere den gang forudså, og som bl.a. Lars Hedegaard har stået fast på at gøre opmærksom på, trods udskamning og angreb. Han har ydet Danmark store tjenester, skriver Uhrskov her

ANNONSE