Uncategorized

Natten til søndag blev endnu en ung svensk kvinde voldtaget af en for hende ukendt gerningsmand. Hun kunne give politiet et godt signalement, men politiet ønsker ikke at videreformidle signalementet til aviserne. Ingen er pågrebet i sagen.

– Det är en ung kvinna som har blivit överfallen och våldtagen. Det är en fullbordad våldtäkt. Hon blev indragen på en innergård strax efter midnatt., säger Ewa Posner-Storm, jourhavande förundersökningsledare vid polisområdet Jämtland.

Voldtægten skete i Östersund og aviserne rapporterede søndag morgen om overgrebet. Men der var ikke meget om gerningsmanden. Spekulationerne var straks igang på Flashback Forum. Det kaldes angiveligt for Streisand-effekten som kort fortalt går ud på at forsøget på at skjule, fjerne eller censurere information har den utilsigtede konsekvens, at informationen spredes i et endnu højere tempo på internettet. Når folk føler, at information holdes tilbage, så øges motivationen for å finde ud af mere og sprede informationen.

Først næsten et døgn efter voldtægten gik politiet ud med flere informationer om gerningsmanden:

2017-07-16 20:47, Övrigt, Östersund

Vittnesuppgifter/tips efterfrågas.

Den 16 juli mellan kl 00.30-01.10 skedde en överfallsvåldtäkt vid Köpmangatan 49 i Östersund. Gärningspersonen skall vara en man i ca 30-årsåldern och ca 170 cm lång. Mannen pratade med målsägaren på ett språk som hon ej förstod. Gärningsmannen höll för målsägarens mun under brottet. Polisen efterfrågar vittnen till händelsen. Tips kan lämnas via 11414.

Organisation

Polisen Jämtland

Han var 170 cm høj, ca. 30 år og talte på et sprog, hun ikke forstod.

Expressen

ANNONSE