Nyt

En 45-årig kvinde blev fredag aften ved 20-tiden overfaldet og voldtaget i Vålberga ved Barkarby station uden for Stockholm.

Kvinden kendte ikke de tre voldtægtsmænd fra tidligere. Hun opgav dem til at være mellem 15-20 år. Efter voldtægten forsvandt de tre voldtægtsmænd på en rød knallert. Kvinden blev sendt til sygehuset med ambulance.

Aviserne var sparsomme med signalementet. De er altid «mørk-klædte».

Aftonbladet: Det ska vara flera gärningsmän inblandade. – De vittnesuppgifter vi har är ganska skrala men det ska röra sig om tre gärningsmän som är i 15–20-årsåldern, säger Oskar Tallryd.

Sydsvenskan: Enligt polisen rör det sig om mörkt klädda, yngre män som misstänks ha flytt platsen på moped.

Det tog tid før signalementet kom på plads. Men på de svenske sociale medier og debatfora, var man aldrig i tvivl. Med over 6000 voldtægter om året, har svenskerne lært sig at læse mellem linjerne. De ved, at hvis offeret kunne bedømme alderen på voldtægtsmændene, så kunne hun også se, hvorvidt der var tale om etniske svenskere:

ANNONSE

I och med att det är flera gärningsmän, i åldrarna 15-20 år, och offret är en 45-årig svensk kvinna så är det 110% belagt att det är MENA/negrer som utfört det.

Något annat finns liksom inte. Det är troligare att jorden skulle sluta snurra, precis nu.

Signalementet på de tre voldtægtsforbrydere kom så til sidst:

– Det signalementet vi har fått är att de misstänkta ska vara mörkt klädda, 15 till 20 år, östafrikanskt utseende, flytt på moped, det är det signalementet vi har.

«Østafrikansk» er kodeord for somaliere, siger svenskerne. 2-3 stk på én knallert er vistnok også helt sædvanligt.

Expressen

ANNONSE

Ét svar til “Grov bandevoldtægt uden for Stockholm”

  1. KnudMadsen siger:

    Sådan vil 80% af svenskerne have det.