Nyt

«Polisen behöver hjälp», skriver Aftonbladet. Ja, det gør de uden tvivl. For eksempel, hvis de ønsker at advare mod gerningsmanden på billedet, eller allerhelst, arrestere ham, så havde det været super, hvis man rent faktisk kunne se hvordan han ser ud. Eller er politiet måske betænkelig ved at identificere ham, fordi det kunne virke stigmatiserende?

Den slørede person på billedet er en «tafsare». Han tager unge piger mellem benene, når de sætter sig ved siden af ham i bussen. Det har han gjort siden november 2016, og han kan fortsætte med sin adfærd sålænge han har lyst, for disse billeder kommer ikke til at hjælpe nogen med at få fat i ham.

Polisen behöver hjälp med tips för att kunna hitta mannen eller få en identitet på honom.

– Vi sitter med sex ärenden som vi utreder nu, men vi vet inte om det hänt ytterligare gånger. Vi behöver få honom identifierad, säger Cecilia Närfors.

Mannen beskrivs vara i 40-45 års åldern, har mörkt kort hår, mörka markerade ögonbryn. Han ska ha stor näsa, inget skägg eller mustasch (men skäggstubb vid något tillfälle) och gropar och ärr i ansiktet.

Øhh? Den beskrivelse passer vel på nogle tusind mænd i Stockholm. Hvorfor ikke bare sige, at det ikke er sikkert at sætte sig ved siden af mænd i bussen? Eller at unge kvinder ikke burde tage bussen alene? Det er jo tydeligt, at man ikke ønsker at identificere vedkommende.

ANNONSE

Hvis du synes det første billede var lidt uskarpt – så kan du prøve igen her. Specsavers?

Vi synes det måske kunne virke forkert at vise, at gerningsmanden kører med bus, så det har vi rettet op på her:

Aftonbladet

ANNONSE

2 svar til “Svensk politi beder dig holde øje med denne mand:”

  1. Christian Ivar Petersen siger:

    Hm. Den her artikel har i stor grad givet indsigt i hvorfor den svenske ordensmagt står fuldstændig lammet overfor den massive bølge af kriminalitet og lovløshed som har oversvømmet sverige. Hvis det forsætter sådan her bliver vi snart nødt til at lukke broen…

  2. KnudMadsen siger:

    Ham mener jeg, at jeg så ovre i Rema. Der var der også en perker.
    Hold da kæft, hvor er det åndssvagt!

Mest læst

Hvem skal nu betale?

Krigsguden kalder