Nyt

Tysklands kansler, Angela Merkel, som i sin egenskab af CDU-leder satser på genvalg til efteråret, stillede søndag op til interview hos ARD. I den forbindelse bekendtgjorde hun kategorisk, at det er udelukket at indføre nogen max-grænse, hvor mange “flygtninge” Tyskland skal tage imod, som CDUs bayerske søsterparti CSU kræver.

Süddeutsche Zeitung skriver:

«Når det gælder en øvre grænse, er min holdning klar: Det vil jeg ikke acceptere», sagde kansleren i sommerinterviewet med ARD.

Den samme alliancepartners krav om brug af folkeafstemninger på nationalt plan, afviser Merkel lige så kategorisk:

Det vil hun ikke have «under nogen omstændigheder».

En stemme på Merkel er også en stemme på fortsat teknokrati og videre afskaffelse av Tyskland. Statsministeren kan ikke beskyldes for at holde kortene tæt til brystet.

ANNONSE

3 svar til “Afskaffelsen af Tyskland går sin gang….”

 1. KnudMadsen siger:

  Dvs at i princippet kunne det være hele den muhamedanske befolkning på >1.2 mia individer, der skulle kunne komme ind i Tyskland. I så fald ville det nok være formålstjenligt for os, at få lukket grænsen til Tyskland.

  • Ole K. Ersgaard siger:

   Netop. Men det sker ikke med de skabsradikale/de politisk korrekte i det folketingets nuværende partier stort set alle er befolket med dem. Så med disse partier/politikere er det blot et spørgsmål om “mere af det samme” el. “endnu mere af det samme”!
   Danmark er en vasalstat til Tyskland. Men det tales der jo ikke om.
   Kommer der ikke et jordskredsvalg II til det kommende folketingsvalg vil det derfor være en god idé at gøre klar til emigration!

   Ole K. Ersgaard
   Erhvervsøkonom MDM, PD
   2017-07-17

 2. Kjeld Hesselmann siger:

  Hvad der motiverer sådan én som Angela Merkel, er svært at sige. Men det er sikkert, at hun er på linje med den øvrige universalistiske liberale utopiske øko-elite, som omfatter den vestlige verdens politikere og industriforetagender. — Der er store politiske og kommercielle interesser på spil ikke mindst for medicinalindustrien. At denne politik så på lidt længere sigt viser sig at ødelægge Europa, er de for grådige og blinde til at se.