Uncategorized

Hele Sverige følger sagen om voldtægten i Visby på Gotland, hvor en 33-årig kvinde i kørestol blev voldtaget gentagne gange af seks ukendte mænd. De seks mænd, der alle var omkring 20 år gamle,  kan umuligt ha en eneste hjernecelle med blot det mindste gran empati. Det er vanskelig at forstå, at flere mænd på samme sted vælger at benytte chancen til at angribe et menneske, som i den grad er forsvarsløs. Det er ikke et træk, der ligger til vores nordiske sindelag. Det er bestialsk opportunisme. Voldtægten stod på i timevis og var så grov, at offeret er psykisk ødelagt.

Timingen på den nye svenske loven , der åbner mulighed for at hemmeligholde identiteten på gerningsmænd for offentligheden er til voldtægtsmændenes fordel. Loven trådte i kraft 1. oktober og voldtægten fandt sted natten til søndag 2. oktober. Vi ved naturligvis ikke, hvem voldtægtsmændene er, vi har fået oplyst, at den seneste gruppevoldtægt begået af etniske svenskere fandt sted i slutningen af 1980´rne.

Voldtægtsmændene tog kørestolen fra den 33-årige kvinde, så hun ikke kunne flygte fra overgrebene.

Den kvinna i 30-årsåldern som anmält att hon blev våldtagen av flera män i Visby i helgen är rullstolsburen. Det bekräftar hennes målsägandebiträde Staffan Fredriksson. Medan övergreppen pågick ska kvinnan ha blivit fråntagen sin rullstol så att hon inte kunde fly.

– Jag har fått tillstånd av min klient att bekräfta det, säger advokat Staffan Fredriksson, kvinnans målsägandebiträde. Hon har en viss mobilitet och kan ta sig runt i hemmet stapplandes. Men hon kan inte gå någon längre sträcka, fortsätter han.

Kvinnen skal have delt en taxi med en af mændene. De skulle i samme retning. Under turen skulle kvinden på toilettet.

– Hon behövde låna en toalett och följde med mannen, säger han. Enligt henne ska den här mannen då ha tagit tillfället i akt, förklarar han. Hon har blivit demobiliserad eftersom hon blev fråntagen sin rullstol. Kvinnan blev stel av skräck och vågade inte göra motstånd, menar han. Hon har varit försatt i en sådan situation att hon inte kunnat säga nej. Hon har fruktat för sitt liv. Istället för att skrika och slåss har hon blivit helt paralyserad, säger han.

Derefter skulle kvinden have fået sin kørestol tilbage og kom ved egen hjælp væk, hvorefter hun straks tilkaldte politiet.

En af de mistænkte er blevet løsladt af politiet og de fem andre nægter sig skyldige.

På de sociale medier fremgår det, at Medborgargarden har 600 medlemmer på Gotland. Det tal er sikkert blevet større de seneste dage. Med et politikorps, der er i knæ og voldtægtsforbrydere, der angriber i flok, kan man registerere, hvordan vrede og frustration får det til at koge over for den enkelte. Staten skal beskytte os og vi må vente på, at den kommer og gør det. Vi er sårbare når det ikke sker. Denne sårbarhed kan hurtigt skabegrobund for bander. Det er politikerne, som har skabt denne situation, og det er også dem, der må løse den.

ANNONSE

Vil vi se kvindelige svenske politikere i sympatidemonstration kørende i kørestole? Jeg holder vejret i spænding.

Helagotland  Polisen  Nyheteridag   Expressen

ANNONSE

3 svar til “Svensk kvinde i kørestol voldtaget af seks mænd”

 1. papers__please siger:

  Etnisk oprindelse?

  • Jim Groser siger:

   Der stod i artiklen at gruppevoldtægt af etniske svenskere ikke var set siden 80’erne. Så den nationalitet kan det jo ikke være. Du gætter så selv

 2. Ole Iburg siger:

  @gæt en muslim… Hun må huske at takke deres politikere, og dem der har STEMT på dem !