Kategori: Uncategorized

Nyhedsvært Adam Drewes fra Den Uafhængige knæfalder islam: Vi skal ikke vise Muhammedtegningerne

Den Uafhængige er et nyt dansk medie, der sender morgenradio til danskerne på internettet. Mediet virker ikke helt uafhængigt, når det kommer til lovreligionen Islam. Nyhedsværten Adam Drewes erklærer, at man ikke skal vise de berømte Muhammedtegninger, fordi det krænker muslimer.

Les mer»

Terrorsigtet norsk-somalier (24) skal have slettet beviser efter optøjer. Meling: – En engageret muslim

En terrorsigtet “norsk” somalier (24) skal have hjulpet to mænd i Danmark med at slette digitale beviser mod dem. Ifølge sin forsvarer Brynjar Meling var han bare “en engageret muslim”.

PST lægger nu sidste hånd på indstillingen til tiltale mod manden, som nægter sig skyldig.

Les mer»

Corona-kampen om de danske vælgere: ‘Tvangstestning’ i ghettoer, “… og så må de tvangsisoleres”

ngen instrumenter er fremmede for os, forklarer sundhedsminister Magnus Heunicke, der i lighed med de borgerlige forstår, at retorisk slaphed blokerer adgangen til ministerbilerne. ‘Når krybben er tom, bides hestene’, og hvis vælgerne så småt begynder at forstå kulturens betydning, så er corona-hysteriet vel ikke det værste.

Les mer»

Forening indrømmer: Finn Nørgaard var optaget af den fejlslagne integration

Den kulturradikale ‘Finn Nørgaard Foreningen’ fortæller, at den heltemodige filmmand var optaget af islamisk terror samt danskernes ret til fri tale.

 Foreningen skriver mellem linjerne, at man er ‘hadefuld’ og mangler evnerne til at være venlig, tænkende og omsorgsfuld, hvis man er optaget af de samme emner som den afdøde filminstruktør.

Les mer»

Terroristen Mohamed Geele blev udvist til Somalia; men han befinder sig stadig i Danmark

Strafforfølgelse i sit hjemland?! Øksemanden Muhudiin Mohamed Geele, der forsøgte at slå Muhammedtegneren Kurt Westergaard ihjel, vil sandsynligvis få en pris, hvis han nogensinde bliver udvist til Somalia. Danmark har for nylig givet Somalia en millard kroner. Støtten er uvst af hvilken grund ikke blevet gjort afhængig af, at Somalia tager sine borgere retur. (Foto: Øksemanden […]

Les mer»

Hadet til nationalstaten

Den enkeltes ret er opløftet til lov  over fællesskabets ret til at fastsætte regler  og betingelser. Denne tidsånd er liberaldemokratiet (Vind  og  Bosse), en ideologi  der forener individualismen og internationalismen under et :  nemlig i hadet til nationalstaten”.   Dette kan vi læse i Messerschmidts sidste  bog  Farvel til folkestyret 

Les mer»

Inger Støjberg som offer for en politisk heksejagt

Peter la Cour: Processen mod Inger Støjberg. Peter har som undertitel ”Retfærdighed eller politisk heksejagt?”, og la Cour lader ingen være i tvivl om, at han ser Inger Støjberg som offer for en politisk heksejagt. Han argumenterer godt og dokumenteret for denne opfattelse

Les mer»

De danske myndigheder har oprettet corona-hotlines målrettet muslimske migranter

Pakistanske Sikandar Siddique er meget opmærksom på at fjerne coronastøtten til dansk erhvervsliv. Den muslimske partileder er derimod mindre optaget af de årlige milliard-udbetalinger til indvandrere fra primært islamiske lande.

Les mer»

Venstres Jakob Ellemann-Jensen nedtoner sharia-halshugning

En af Danmarks mest islamofile politikere demonstrerer nu, hvordan han prøver at skjule sandheden om islams grufuldheder. 

Fredag fik en fransk skolelærer – Samuel Paty – hovedet skåret af af en hadsk muslim. Den muslimske terrorist Aboulakh Anzorov havde god tid, og han fotograferede efterfølgende det afhuggede hoved og lagde det på de sociale medier.

Les mer»

Nima Zamani slagter sin bedste ven: Han er måske psykisk syg

Den iranske indvandrer Nima Zamani Aliabadi kan mærke jorden brænde under sig. Hans bedste ven siden teenageårene, Mads Aagaard Danielsen, er anklaget for grufulde sexkrænkelser og voldstrusler. Nima Zamani forsøger nu at renvaske sin ven og ikke mindst sig selv ved at smide sygdomskortet. Racismekortet er stukket i baglommen for en stund.

Les mer»