Kategori: Uncategorized

Roger Waters udelukket fra hoteller i Argentina og Uruguay

Hoteller i Argentina og Uruguay har angiveligt nægtet Roger Waters hotelophold på grund af anklager om antisemitisme. Waters, der var en af ​​grundlæggerne af bandet Pink Floyd, er kendt for sine pro-palæstinensiske holdninger, skriver Associated Press. Waters skulle blive i Argentinas hovedstad Buenos Aires forud for “This is Not a Drill”-turen, der er planlagt til […]

Les mer»

Muslimske Taghrid A. Dalil har i årevis arbejdet som børnehaveklasseleder i Odense Kommune: Nu vil hun dræbe Israels jøder

Den muslimske børnehaveklasseleder, der bærer shariatørklæde i henhold til koranens love, er altså en erfaren folkeskolemedarbejder.

Skoleleder Pernille Madsen fra Ubberud Skole i Odense har endnu ikke udtalt sig om den arabiske børnehaveklassemedarbejder, der støtter en islamistisk terrorgruppe.

Les mer»

Seneste nyt fra den amerikanske bananrepublik

Udviklingen i det amerikanske samfund bliver mere og mere mystisk. En netop offentliggjort meningsmåling viser, at 47 pct. af amerikanerne betragter de nye anklager mod Donald Trump som politisk motiverede, mens kun 37 pct. er uenige. Samtidig – og her kommer det tilsyneladende uforklarlige – mener 47 pct., at den forestående retssag mod den tidligere […]

Les mer»

Skogpod 10. februar: Holdningen til varslere har snudd 180 grader

Hvis man vil få noen begrep om hvor mye vår tid har endret seg skal man bare kaste et blikk på hvordan holdningen til varslere har snudd. Konsekvensene av dagens politikk utsetter systemet for store belastninger. Dagsnytt hadde denne uken et innslag om vold i barneskolen. To lærere kunne fortelle om en hverdag fylt av […]

Les mer»

al-Azhar opfordrer til en global boykot af Sverige

Sunni-islams højeste lærested al-Azhar i Kairo opfordrer til en global boykot af Sverige, ligesom de gjorde med Danmark under karikaturstriden. Dermed er Paludans Koran-afbrænding uden for den tyrkiske ambassade i Stockholm lørdag blevet en global begivenhed.

Les mer»

Arabere siger til Biden: Lad ikke Iran gøre dig til grin

Her umiddelbart før genoptagelsen af atomforhandlingerne med Iran har arabere på ny advaret Biden-regeringen mod at lade sig narre af mullaherne i Teheran.

Les mer»

En lærer på en katolsk skole risikerer fængsel fordi muslimske elevers ord bliver troet mere end hans

Europa bevæger sig stadig længere mod en tilstand vi kender igen fra Houellebecqs romaner: Et kontinent uden vilje til at forsvare sig, lader som om det tager hensyn til de svage i menneskerettighedernes navn. I virkeligheden bøjer de sig for den stærke.

Det er kommet så langt at en lærers ord ved et katolsk gymnasium i Frankrig har mindre vægt end det, muslimske elever siger.

Les mer»

Mette F. kan selv udvælge hvilke sms’er kommissionen må se

Det er Mette Frederiksen selv der bestemmer hvilke slettede sms’er Minkkommissionen får se, hvis nu politiet klarer at genskabe dem. Oppositionen er rystet. »Det er næsten helt Monty Python-agtigt. Det er jo en vittighed,« siger Liberal Alliances leder, Alex Vanopslag. Det er kommissionen selv der har tilladt statsministeren at vælge. Aftalen indebærer, at den pågældende […]

Les mer»

Vejle: Mand tog billeder af deltagere til Nye Borgerliges årsmøde – Hvem mon han fotograferede for?

Jeg overvejede at tage turen til DGI-huset i Vejle, og se nærmere på Redox & Co, men hverken Simon Bünger eller Rasmus Preston var tilstede. Flere har i stedet sendt mig billeder af denne her fotograf, en mand uden pressekort, der også har fotograferet til jyske Stram Kurs-arrangementer. Hvem mon han fotograferer for?

Les mer»

Fauci finansierede virus-forskning i Kina

Den venstreorienterede netavis the Intercept har fået fat i 900 sider med Anthony Faucis korrespondance. Den viser at Faucis institut gav over tre millioner dollar til New York-baserede EcoHealth Alliance, som brugte pengene på ”gain-of-function”-forskning i Wuhan. ”Gain-of-function” tager virus fra flagermus og andre dyr og gør dem mere smittsomme og dødelige. Der er stor sandsynlighed for at det er dette virus, som har skabt covid-pandemien.

Les mer»