Kategori: Uncategorized

al-Azhar opfordrer til en global boykot af Sverige

Sunni-islams højeste lærested al-Azhar i Kairo opfordrer til en global boykot af Sverige, ligesom de gjorde med Danmark under karikaturstriden. Dermed er Paludans Koran-afbrænding uden for den tyrkiske ambassade i Stockholm lørdag blevet en global begivenhed.

Les mer»

Arabere siger til Biden: Lad ikke Iran gøre dig til grin

Her umiddelbart før genoptagelsen af atomforhandlingerne med Iran har arabere på ny advaret Biden-regeringen mod at lade sig narre af mullaherne i Teheran.

Les mer»

En lærer på en katolsk skole risikerer fængsel fordi muslimske elevers ord bliver troet mere end hans

Europa bevæger sig stadig længere mod en tilstand vi kender igen fra Houellebecqs romaner: Et kontinent uden vilje til at forsvare sig, lader som om det tager hensyn til de svage i menneskerettighedernes navn. I virkeligheden bøjer de sig for den stærke.

Det er kommet så langt at en lærers ord ved et katolsk gymnasium i Frankrig har mindre vægt end det, muslimske elever siger.

Les mer»

Mette F. kan selv udvælge hvilke sms’er kommissionen må se

Det er Mette Frederiksen selv der bestemmer hvilke slettede sms’er Minkkommissionen får se, hvis nu politiet klarer at genskabe dem. Oppositionen er rystet. »Det er næsten helt Monty Python-agtigt. Det er jo en vittighed,« siger Liberal Alliances leder, Alex Vanopslag. Det er kommissionen selv der har tilladt statsministeren at vælge. Aftalen indebærer, at den pågældende […]

Les mer»

Vejle: Mand tog billeder af deltagere til Nye Borgerliges årsmøde – Hvem mon han fotograferede for?

Jeg overvejede at tage turen til DGI-huset i Vejle, og se nærmere på Redox & Co, men hverken Simon Bünger eller Rasmus Preston var tilstede. Flere har i stedet sendt mig billeder af denne her fotograf, en mand uden pressekort, der også har fotograferet til jyske Stram Kurs-arrangementer. Hvem mon han fotograferer for?

Les mer»

Fauci finansierede virus-forskning i Kina

Den venstreorienterede netavis the Intercept har fået fat i 900 sider med Anthony Faucis korrespondance. Den viser at Faucis institut gav over tre millioner dollar til New York-baserede EcoHealth Alliance, som brugte pengene på ”gain-of-function”-forskning i Wuhan. ”Gain-of-function” tager virus fra flagermus og andre dyr og gør dem mere smittsomme og dødelige. Der er stor sandsynlighed for at det er dette virus, som har skabt covid-pandemien.

Les mer»

Multikulturens  fristelser

”Når ens fjender ikke har nogen skrupler, bliver ens egne skrupler endnu et våben i  deres hænder”  Sam Harris Vi  har læst om det  hos Hirsi Ali  (i bogen AYAN) og formodentlig også andre steder,  at kvinder fra lande som Somalia  bliver kønsligt lemlæstede, uden bedøvelse bliver de skåret mhp  at miste evnen til at nyde […]

Les mer»

Om hvordan woke-venstre kæmper for ‘radical societal changes’, “… cow into silence all opposition”

Artiklen er lang, og bør læses i sin helhed. Michael Anton gør det lidt nemmere at forstå woke-venstre, og strategien der eksempelvis har medført, at venstreradikal queer-ideologi i dag er god tone langt inde i borgerlige rækker. Jeg er vild med hans kompromisløshed: “… understand this: they hate you and want you cancelled and ostracized… You owe them no consideration.”

Les mer»

Imam i Drammen: Hitler sparede nogle jøders liv, for at verden skulle se, hvor onde de er og hvorfor det er nødvendig at dræbe dem

Imam Ahmad Noor i Drammen har lagt rabiate meldinger om jøder op på Facebook med opfordring til at dræbe dem. Imamen påstår nu, at de ikke repræsenterer hans meninger og at han var frustreret over Gazakrigen. En privatperson har anmeldt imamen til politiet og nu følger Antiracistisk Center efter.

Les mer»

Nyhedsvært Adam Drewes fra Den Uafhængige knæfalder islam: Vi skal ikke vise Muhammedtegningerne

Den Uafhængige er et nyt dansk medie, der sender morgenradio til danskerne på internettet. Mediet virker ikke helt uafhængigt, når det kommer til lovreligionen Islam. Nyhedsværten Adam Drewes erklærer, at man ikke skal vise de berømte Muhammedtegninger, fordi det krænker muslimer.

Les mer»