Kategori: Uncategorized

Mette F. kan selv udvælge hvilke sms’er kommissionen må se

Det er Mette Frederiksen selv der bestemmer hvilke slettede sms’er Minkkommissionen får se, hvis nu politiet klarer at genskabe dem. Oppositionen er rystet. »Det er næsten helt Monty Python-agtigt. Det er jo en vittighed,« siger Liberal Alliances leder, Alex Vanopslag. Det er kommissionen selv der har tilladt statsministeren at vælge. Aftalen indebærer, at den pågældende […]

Les mer»

Vejle: Mand tog billeder af deltagere til Nye Borgerliges årsmøde – Hvem mon han fotograferede for?

Jeg overvejede at tage turen til DGI-huset i Vejle, og se nærmere på Redox & Co, men hverken Simon Bünger eller Rasmus Preston var tilstede. Flere har i stedet sendt mig billeder af denne her fotograf, en mand uden pressekort, der også har fotograferet til jyske Stram Kurs-arrangementer. Hvem mon han fotograferer for?

Les mer»

Fauci finansierede virus-forskning i Kina

Den venstreorienterede netavis the Intercept har fået fat i 900 sider med Anthony Faucis korrespondance. Den viser at Faucis institut gav over tre millioner dollar til New York-baserede EcoHealth Alliance, som brugte pengene på ”gain-of-function”-forskning i Wuhan. ”Gain-of-function” tager virus fra flagermus og andre dyr og gør dem mere smittsomme og dødelige. Der er stor sandsynlighed for at det er dette virus, som har skabt covid-pandemien.

Les mer»

Multikulturens  fristelser

”Når ens fjender ikke har nogen skrupler, bliver ens egne skrupler endnu et våben i  deres hænder”  Sam Harris Vi  har læst om det  hos Hirsi Ali  (i bogen AYAN) og formodentlig også andre steder,  at kvinder fra lande som Somalia  bliver kønsligt lemlæstede, uden bedøvelse bliver de skåret mhp  at miste evnen til at nyde […]

Les mer»

Om hvordan woke-venstre kæmper for ‘radical societal changes’, “… cow into silence all opposition”

Artiklen er lang, og bør læses i sin helhed. Michael Anton gør det lidt nemmere at forstå woke-venstre, og strategien der eksempelvis har medført, at venstreradikal queer-ideologi i dag er god tone langt inde i borgerlige rækker. Jeg er vild med hans kompromisløshed: “… understand this: they hate you and want you cancelled and ostracized… You owe them no consideration.”

Les mer»

Imam i Drammen: Hitler sparede nogle jøders liv, for at verden skulle se, hvor onde de er og hvorfor det er nødvendig at dræbe dem

Imam Ahmad Noor i Drammen har lagt rabiate meldinger om jøder op på Facebook med opfordring til at dræbe dem. Imamen påstår nu, at de ikke repræsenterer hans meninger og at han var frustreret over Gazakrigen. En privatperson har anmeldt imamen til politiet og nu følger Antiracistisk Center efter.

Les mer»

Nyhedsvært Adam Drewes fra Den Uafhængige knæfalder islam: Vi skal ikke vise Muhammedtegningerne

Den Uafhængige er et nyt dansk medie, der sender morgenradio til danskerne på internettet. Mediet virker ikke helt uafhængigt, når det kommer til lovreligionen Islam. Nyhedsværten Adam Drewes erklærer, at man ikke skal vise de berømte Muhammedtegninger, fordi det krænker muslimer.

Les mer»

Terrorsigtet norsk-somalier (24) skal have slettet beviser efter optøjer. Meling: – En engageret muslim

En terrorsigtet “norsk” somalier (24) skal have hjulpet to mænd i Danmark med at slette digitale beviser mod dem. Ifølge sin forsvarer Brynjar Meling var han bare “en engageret muslim”.

PST lægger nu sidste hånd på indstillingen til tiltale mod manden, som nægter sig skyldig.

Les mer»

Corona-kampen om de danske vælgere: ‘Tvangstestning’ i ghettoer, “… og så må de tvangsisoleres”

ngen instrumenter er fremmede for os, forklarer sundhedsminister Magnus Heunicke, der i lighed med de borgerlige forstår, at retorisk slaphed blokerer adgangen til ministerbilerne. ‘Når krybben er tom, bides hestene’, og hvis vælgerne så småt begynder at forstå kulturens betydning, så er corona-hysteriet vel ikke det værste.

Les mer»

Forening indrømmer: Finn Nørgaard var optaget af den fejlslagne integration

Den kulturradikale ‘Finn Nørgaard Foreningen’ fortæller, at den heltemodige filmmand var optaget af islamisk terror samt danskernes ret til fri tale.

 Foreningen skriver mellem linjerne, at man er ‘hadefuld’ og mangler evnerne til at være venlig, tænkende og omsorgsfuld, hvis man er optaget af de samme emner som den afdøde filminstruktør.

Les mer»