Nyt

En 23 årig afghaner hængte sig i tirsdag i Kabul. Manden havde tidligere søgt asyl i Tyskland som “mindreårig” helt tilbage i 2011. Han ansøgning blev afvist hvorefter han klagede. I 2017 blev hans sag endelig afvist.

Han blev så udvist en uge tidligere fra Tyskland.

Efter hans ankomst i 2011 havde afghaneren udvist sig som en seriekriminel. Narkohandel, tyveri, røveri og vold er blandt hans synderegister.

Reaktionen fra den tyske venstrefløj og medier har været som forventet.

Den tyske tv-station ARD har f.eks. ment sagen ikke alene har nyhedsværdi og bragt kritik af udvisningen. Man har tilmed dækket en mikroskopisk demonstration i Berlin hvor et par “aktivister” markerede selvmordet med en kiste og en fødselsdagskage til Tysklands indenrigsminister Horst Seehofer. Demonstranterne kaldes bemærkelsesværdigt ikke venstreradikale, men “mennesker” af ARD.

Opslaget på tv-stationens Facebookside har medført en ren shitstorm af brugere der kalder ARD for hyklere. F. eks har ARD ikke tidligere villet dække mord begået af en “flygtning” da man mente, det var regional nyhed uden national interesse.

ANNONSE

Brugeren Anna Richter får således over 2,4 tusinder likes for, at påvise ARDs dobbeltstandarder, mens Robin Roxx med 3,3 tusinder får at bemærker afghaneren var kriminel og det var godt han kom hjem.

Die Welt

 

ARD – Facebook

Det skal bemærkes at de tyske medier og særligt ARD og ZDF har en massiv slagside pro-masseindvandring og kritikere uden videre betegnes som “fremmedhadere” eller “fremmedfjendske”. Dette gæler f.eks. den italienske indenrigsminister Matteo Salvini og Lega Nord der konsekvent bliver kaldt “fremmedfjenske” eller endda “højreradikale”.

Blandt journalister der dækker politik er der ikke overraskende tidligere konstateret en massiv opbakning til venstreorienterede partier som De Grønne.

ANNONSE