Hovederne på bloggen

“For sortlistning er selvfølgelig de facto det, East-StratCom gør: Indsatsgruppen stempler danske borgere som misinformanter, fordi de har nogle holdninger, som EU-systemet ikke bryder sig om. Det er ikke bare intimiderende, frihedsundergravende og principielt forkert. Det er også snotdumt og tegn på manglende intelligens hos dem, der dydigt sidder og flikker rapporterne sammen.”

Den danske psykologiprofessor, Helmuth Nyborg, gør Iben Thranhom følgeskab på East Stratcoms liste over kolportører af russisk misinformation. Dette fordi Nuborg har skrevet en kronik, som absolut intet har med Rusland at gøre, men som ikke desto mindre stempler Nyborg som “… et typisk eksempel på Kremls narrativ om vestens moralske kollaps”.

Det er til at dø af grin over, hvis det ikke var så sørgeligt at betragte Samuelsens moralske implodering over for et embedsmandsværk, der tydeligvis har krammet på ham. Og Winkel Holms respekt for udenrigsministeren er da også til at overse: Hun opfordrer direkte alle frihedselskere til at undlade at stemme på ham.

ANNONSE

Læs Katrine Winkel Holms indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/katrineholm/ECE9305102/helmuth-nyborg-er-ogsaa-paa-samuelsens-sorte-liste-over-russiske-agitatorer-hvem-bliver-den-naeste/

ANNONSE