Tavle

Katrine Winkel Holm – søster til MF Marie Krarup – er pikeret over en video, der bliver distribueret af Dansk Folkepartis Ungdom, og som tilsviner alle formandskandidater bortset fra Morten Messerschmidt. Messerschmidt siger, at han er indigneret, og det har han også grund til, mener fru Winkel Holm, som finder niveauet i hans lejr modbydeligt. Faktisk er det det rene svineri, skriver hun på Facebook.

Som bevis på Messerschmidts fine toneleje kan Ekstra Bladet offentliggøre en lydfil fra et gruppemøde i DF, hvor han kalder Pernille Vermund “en førsteklasses led kælling”, mens hans støtte, Pia Kjærsgaard, siger, at NB-profilen Mette Thiesen er “dum som et bræt”.

Det lover godt for det fremtidige samarbejde i den såkaldte “blå blok”, hvis leder, Jakob Ellemann-Jensen, ikke bare er et stort dyr på savannen, men også et ensomt dyr i takt med, at vennerne forlader ham.
Tilbage står De Konservative, som man må håbe kan samarbejde med sig selv.
ANNONSE