Hovederne på bloggen

“Jeg opfatter ham som Europas mest betydningsfulde politiker i disse år og deler helt den opfattelse som den amerikanske tænketanksdirektør Daniel Pipes kom med for nogle år siden: ”Wilders er ”en karismatisk, vidende, principfast og ligefrem leder” og ”den uovertrufne leder af de europæere, som ønsker at bevare deres historiske identitet.”

På onsdag går hollænderne til valg, og Geert Wilders Frihedspartiet står til stor fremgang, der kan gøre partiet til Hollands største. I den anledning skriver Winkel Holm om personen og politikeren Geert Wilders, som hun kender godt, og som hun anerkender som europas vigtigste samtidspolitiker, selvom hun ikke er enig med ham i alt. Læs Winkel Holms indlæg her:

ANNONSE

Ét svar til “Derfor hepper jeg på Wilders”

  1. KnudMadsen siger:

    Nu lykkedes det at få sat Præsident Trump ind på USA’s trone, så mon ikke også det lykkes i Holland? Det MÅ ikke mislykkes!
    Næste step bliver så at få Marine på tronen i Frankrig!! 🙂