Nyt

Det lader til, at den voldelige del af venstrefløjen spreder sig med lynets hast. I hvert fald er der sket en kraftigt opblomstring af noget, der kunne kaldes USA´s svar på Antifa/AFA. I følge en video fra Project Veritas, planlægger udemokratiske venstrefløjsgrupper en række angreb på Trumps præsidentindsættelse senere i dag, der har til formål at sabotere indsættelsesceremonien ved bl.a. at spærre broer og indfaldsveje – samt sabotere Washingtons metro-system og med metalkæder forhinde togene i at køre

Hvorvidt de får held til det er dog yderst tvivlsomt, men det er ikke desto mindre interessant, at der i USA sker en parallel udvikling til hvad vi se i Danmark: voldsparate venstrefløjsgrupper, der trods en total despekt for demokratiske processer og beslutninger alligevel formår at opretholde et selvbillede af at være på det godes side, mens man træder grundlæggende frihedsrettigheder under fode og laver voldelige anslag mod politiske modstandere, ordensmagt og infrastruktur.

Et andet “interessant” sammenfald er den måde, de voldsparate unge amerikanere konsekvent omtaler deres meningsmodstandere (her Trump-tilhængere) på: Som “nazister”, hvilket er med til at legitimere den vold, der ulmer lige under overfladen.

ANNONSE

“When do we get to the throat-punching?

Generally speaking nazis will only attack people if they have,if they strongly outnumber them, because nazis are essentially cowards.”

I Danmark ser vi mekanismerne for fuld udblæsning til alle For Friheds demonstrationer, der kræver et enormt politiopbud for at holde venstrefløjsfascisterne på afstand. Her er de tilbagevendende kampråb fra AFA/Antifa: “Ingen fascister i vores gade” og “nazi-svin”. I Projekt Veritas´ video neden for, er det fuldstændig samme defamering af meningsmodstandere, der en bloc udnævnes til “nazister”.

Og selvom de amerikanske venstrefløjsfascister endnu er i deres vorden som tæskehold, så aner man konturerne af et amerikansk modstykke til danske AFA/Antifa/noPegida – for viljen til vold er absolut til stede:

“When do we get to the throat-punching? […] Bring it, throat-punching is probably a good thing”

Project Veritas under-cover udsendte spørger på et tidspunkt:

“So in terms of more of this like, generallay, actuallay how to talk to them, say like, you encounter, you or you and a group encounter a group of nazis and they are having a rally, or being very loud with their views, how should you engage them?”

Hvortil talsmanden svarer: “I would say, that´s where you do the throat-punching. I´m going to be honest.”

Se videoen og døm selv:

ANNONSE

Ét svar til “Amerikansk AFA/Antifa vil forsøge at sabotere indsættelsen af Trump”

  1. The Lying Press siger:

    Jeg håber ikke at de venstreorienterede voldspsykopater får held med deres planlagte voldskriminalitet.