Nyt

Den meget udskældte anklager i sagen, hvor en handicappet kvinde blev voldtaget af 5 asylsøgere i Visby på Gotland, Mats Wihlborg, overdrager nu straffesagen til en anden anklager i Stockholm.

Det skriver helagotland.se

Mats Wihlborg gjorde sig stærkt upopulær efter han valgte at løslade de fem formodede gerningsmænd med de begrundelse, at der ikke var tilstrækkelige beviser for at der rent faktisk havde været tale om voldtægt til at opretholde anholdelsen. Det var “ord mod ord”, ligesom Mats Wihlborg lod forstå, at den 33-årige kvinde burde have sat sig mere til modværge.

Det bragte Mats Wihlborg ud i en sand mediestorm, da kvinden som kørestolsbruger var ude af stand til at undslippe overfaldet. Desuden viser undersøgelser ifølge kvindens advokat, at det er hævet over enhver tvivl, at hun har været udsat for voldtægt.

ANNONSE

Nu bliver sagen så overdraget til Vicestatsanklager Åke Olsson.

ANNONSE

Ét svar til “Ny anklager tager over i sagen om gruppevoldtægten på Gotland”

  1. snaphanen siger:

    Siden Gotland skulle være “multikulturelt” for få år siden, er antallet voldtægter gået fra nul til 28. Læs professor Arnstberg https://morklaggning.wordpress.com/2016/10/14/fienden/