Nyt

33-årig udlænding med tillagt dansk statsborgerskab anklaget for at have frihedsberøvet og voldtaget 14-årig pige

Den anklagede er en 33-årig udlænding, som danske politikere har været så uforstandige at udstyre med et dansk statsborgerskab, så den anklagede i juridisk forstand er lige så dansk som H.C. Andersen, Niels Hausgaard og Kim Larsen.

Tiltalen mod den 33-årige mand omfatter voldtægter, vold, frihedsberøvelser, trusler på livet, vidnetrusler, tyveri, røveri og hærværk. Ifølge anklageskriftet har fire piger og unge kvinder i alderen 14 til 20 år været ofre for manden. To af kvinderne blev, ifølge tiltalen, voldtaget af den 33-årige. Manden nægter sig skyldig.

Ekstra Bladet skriver:

“Sagen begyndte, da Nordsjællands politi 24. juli 2021 fik en anmeldelse om, at den 14-årige pige havde været udsat for et groft voldeligt og seksuelt overgreb. Hun havde mødt manden i København og var taget med ham til lejligheden i Lyngby.

ANNONSE

(…)

Under sit fangenskab i lejligheden blev den 14-årige mod hendes verbale protester voldtaget tre gange og undervejs tog den voksne mand, ifølge tiltalen, kraftige og langvarige halsgreb på hende, så hun blev svimmel. Hun fik lussinger, blev spyttet mange gange i ansigtet og hevet i håret. Han satte også en kniv mod hendes hals.”

Sagen omfatter yderligere tre unge kvinder, hvoraf den ene ifølge anklagen er blevet voldtaget. Den 33-årige mand nægter sig skyldig.

Læs hele historien i Ekstra Bladet.

ANNONSE