Nyt

TV2 beretter, at 22-årige Rezwan Omar torsdag blev idømt to års fængsel i Højesteret, for voldtægt begået mod en 19-årig kvinde i en lejlighed i Esbjerg. Kvinden hedder Christina. Torsdag kunne man også læse om dobbeltvoldtægten begået mod to franske udvekslingsstuderende i studieboligerne BaseCamp på Amager, sidste lørdag. Det nævnes ikke ordret, men det drejer sig om både vaginal, oral og anal voldtægt. Der er nedlagt navneforbud i sagen, men jeg kan da godt røbe at Muhammed-kvotienten også i denne sag er høj.

Ekstra Bladet har historien – Sigtet for dobbeltvoldtægt: Har uhyggelig fortid.

“Det var ikke første gang, at en 32-årig mand blev anklaget for seksuelle overgreb… Faktisk var han på gerningstidspunktet udeblevet fra sin afsoning af to domme for grove seksuelle overfald med uhyggelige lighedspunkter…

… Han blev i 2021 dømt for at have voldtaget en pige, der lige var fyldt 15 år, mens han pressede en kniv mod hendes hals og holdt en hånd for hendes mund. Det skete ved 15-tiden på et grønt område ved en skole i Nordjylland.

… Herunder et groft seksuelt overfald på en ung kvinde… Kvinden blev hevet ind på et offentligt toilet, hvor hun blev truet med en knust flaske og tvunget til andet seksuelt forhold end samleje og forsøg på voldtægt.”

Bonus-info:

– 22-årige Rezwan Oman blev dømt in absentia, da han stak af under afsoningen i åbent fængsel, d. 7. januar i år.
– 32-årige XXX var på gerningstidspunktet udeblevet fra afsoning for tidligere voldtægtsdomme.

ANNONSE