Nyt

                                       (Jonas S., Mohammed A-B og Edris S. og Saif A.A-Z, frifundne for voldtægt

“Fire mænd tvinger en kvinde til at sluge en pille. Derefter har de oralsex med hende og putter forskellige ting op i hende. De frifindes for voldtægt, fordi det ikke er bevist, at pillen rent faktisk sløvede hende, og hun kunne derfor måske have sagt fra.”, skriver Enhedslistens Pernille Skipper på Facebook.

Hun fortæller ikke, at de frifundne er indvandrere fra Afghanistan og Irak, hvoraf den ene er tidligere dømt for voldtægt. Hun fortæller heller ikke, at den ene – den eneste der har dansk statsborgerskab, fik det ved lov om indfødsrets meddelelse i 2012. Her blev han portrætteret som et offer for Dansk Folkepartis annonce med ordlyden: ‘En på listen er til fare for Danmarks sikkerhed. Nu bliver han dansker…’ Enhedslisten-ordfører Stine Brix sagde følgende på dagen:

“… vi synes, det er en stor dag… jeg glæder mig allerede til næste år, hvor vi skal se de nye statsborgere. Jeg vil sige på vegne af Enhedslisten, at vi arbejder for, at flere i fremtiden kan få adgang til statsborgerskab.” (Uriasposten, 29. maj 2013)

Pernille Skipper fortalte heller ikke, at den anden frikendte afghaner har været involveret i den lokale afdeling af Dfunk, Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk. I øvrigt selvsamme klub, hvor somaliske Ahmed Omar Mohammed festede, før han blev dømt for fuldbyrdet anal voldtægt af en 10-årig dansk pige. Gullestrupsagen.

De fire mænd er blandt andet anklaget for, at indføre børsten i den forurettede kvindes underliv samt analt. Børsten er også med på flere videoer, som er optaget af en af de tiltalte. … – Jeg prøvede at putte den op i endetarmen på hende, men så sagde hun av, og så stoppede det, forklarer den 25-årige tiltalte.” (TV Midtvest, 15. august 2018)

“De tiltale blev dog alle fundet skyldige i at have optaget video og fotos af den nøgne 19-årige kvinde. Samtidig blev den 22-årige hovedtiltalte kendt skyldig i en anden voldtægtssag fra 2013, hvor han blev dømt skyldig i voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje mod en tidligere kæreste i marts 2013 samt skyldig i en sag fra maj 2013, hvor han fotograferede en pige under 18 år på et ‘ikke frit tilgængeligt sted’.” (DR, 14. september 2018)

ANNONSE