Nyt

Sagen om voldtægten i Ninna Hedeager Olsen ‘s borgmesterseng kører lige nu i retten. Tidligere bestyrelsemedlem af Enhedslisten i København – Tue Hammer Lerche – nægter sig skyldig i voldtægt af borgmester Olsens veninde og blufærdighedskrænkelse af borgmesteren. Der er allerede kommet nye detaljer frem i retten, hvor Tue Hammer Lerche blandt andet har fortalt, at han havde et uforpligtende seksuelt forhold til Ninna Hedeager Olsen på tidspunktet omkring den fest, hvor et seksuelt efterspil i borgmesterens dobbeltseng udviklede sig til en anklage om voldtægt af borgmesterens veninde.

Det er også kommet frem, at den fjerde hidtil ukendte person i borgmesterens seng var en kvinde. Tue Hammer Lerche har altså været i seng med tre kvinder, hvoraf han i dag står anklaget for at have voldtaget den ene og blufærdighedskrænket en anden (Ninna Hedeager Olsen, red.).

Tue Hammer Lerche har trods det faktum, at han ikke er dømt for noget (endnu), mistet sine tillidsposter i Enhedslisten. Han er også blevet smidt ud af bestyrelsen for Selskab For Ligestilling.

ANNONSE

Marxister på sengekanten (a.k.a. de røde tager alle damerne). Akryl og kul på lærred. 30 gange 40 centimeter. 2019.

Voldtægtssagen fra borgmester Ninna Hedeager Olsen ‘s lejlighed kommer for retten 28. august. Ifølge Ninna Hedeager Olsen holdt Tue Hammer Lerche, der er tiltalt for voldtægt, hende på hofterne, mens han havde samleje med kvinden (kvinden, der har anmeldt ham for voldtægt, red.), der lå imellem dem. På den måde blev teknik- og miljøborgmesteren ifølge anklagen ufrivilligt en del af samlejebevægelserne.

Jeg har rekonstrueret scenen for eftertiden.

(Mere om sagen her)

Se også
Enhedslisten holdt fest hjemme hos borgmesteren: Endte i sexanklager og sanseløs druk

ANNONSE