Tavle

Transkønnet David Hayton troede, han var en slags kvinde, og så ingen anden udvej end at gennemgå en kønsskifteoperation.

Det fortryder han stærkt nu, skriver The Daily Mail .

Det er en chokerende og gribende indrømmelse.

– Jeg skiftede fordi jeg troede, jeg var en slags kvinde, og fordi der ikke så ud til at være noget alternativ, siger “hun” og tilføjer:

– Men nu indser jeg, at hele præmissen for min overgang var forkert. Transkvinder er ikke kvinder. Alligevel vendte jeg mit liv og min families liv på hovedet og chokerede, flovede, sårede og oprørte dem, fordi jeg troede, jeg var en kvinde.

Caitlyn Jenner: Transkvinner er ikke ekte kvinner

Stephanie (53), “hendes” kone gennem 30 år, sidder ved siden af ​​Debbie (55), som tidligere var hendes mand David, som naturligvis stadig er far til deres tre voksne børn. Børnene – en datter og to sønner i 20’erne – kalder stadig Debbie for far.

– Jeg ville blive ked af det, hvis de ikke gjorde det. Jeg er deres far. Jeg er stolt af at være deres far, og jeg er glad for, at de genkender mig som sådan, siger Debbie.

Stephanie, som er en smuk, høj, stille kvinde med en flod af langt, mørkt hår, siger, at hun “ikke længere er romantisk tiltrukket af Debbie” som transkvinde.

Begge fortryder, at deres sexliv sluttede. Men Stephanie kunne ikke forestille sig at have fysisk intimitet med en partner, der nu har en vagina, kirurgisk konstrueret ud fra “hendes” mandlige kønsorganer.

Parret har nu hver deres soveværelse.

– Det grundlæggende biologiske faktum – og jeg taler som naturfagslærer – er, at vi ikke kan ændre det køn, vi er født med, slutter en angrende Debbie.

 

Køb “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone!

 

Køb “Dumhedens anatomi” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden