Kommentar

Det vrimler med den slags historier, men nu er jeg tilfældigvis faldet over et jammersminde leveret Hoda Muthana, som, da hun var 20, forlod sit hjem i Alabama for at slutte sig til Islamisk Stat. Oplevelsen svarede ikke helt til hendes forventninger, selv om hun giftede sig med tre hellige krigere, hvoraf de to lykkeligvis for os andre blev slået ihjel, mens de prøvede at indføre Allahs regime på Jorden.
Det må have været svært med al den sex under de uhumske forhold, som Hoda nu kan berette om:
”Jeg har aldrig set så meget snavs i mit liv”, fortæller hun. ”Hundrede kvinder og dobbelt så mange børn, der løb omkring, for meget larm, beskidte senge.”
Reklamen for den muhamedanske elskov er åbenbart misvisende.
Det er således fuldt forståeligt, at den forhenværende feltmadras nu fortryder det hele – også at hun i 2015 opfordrede amerikanerne til at tilslutte sig ekstremistiske grupper og gennemføre nedskydninger og køre biler ind i menneskemængder, der var forsamlet for at fejre USA’s nationale helligdage.
Hvis hun kan overtale den amerikanske regering til at sørge for sin løsladelse og transport til USA, selv om hun ikke er amerikansk statsborger, lover hun at føre kampagne mod ekstremisme.
Det ville være bedre, hvis kun lovede at agitere mod islam, men det er der ingen udsigt til.
Det ville også være at foretrække, hvis islam ikke netop tillod muslimer – i dette tilfælde en muslima – at lyve så stærkt, som en hest kan rende.
ANNONSE