Kopierede/fra hoften

Den 24. juni sidste år, på Notodden, blev en kvinde, der bor i Oslo, stukket ned af en mand med mørkt hår.

Mandag morgen begyndte retssagen mod den 19-årige, der stak en tilfældig kvinde (33) på gaden. I retssalen fortalte kvinden, der bor i Oslo, hele historien om de 20 sekunder, der har ændret hendes liv fuldstændigt, skriver Avisa Oslo.

– Jeg troede, han ville slå mig ihjel, og han virkede meget fast besluttet på at stikke, stikke, stikke. Jeg skreg så højt jeg kunne; det var bare en reaktion på det, der skete – et langt, højt skrig, siger kvinden.

Kvinden ønsker at være anonym, da oplevelsen har haft en meget stærk indflydelse på hendes liv.

Hun fortæller, hvad der skete:

– Pludselig er han ved siden af ​​mig. Jeg tror nok, han skal forbi, men så ser det ud til, at han mister balancen og nærmest falder foran mig. Pludselig hopper han rundt og begynder at stikke mig med hurtige, intense bevægelser.

Kvinden fortæller, at han stikker hende mange gange. Hun mærker ingen smerte, men ser kniven i hans hånd og blodet flyde. Hun er sikker på, at han kommer til at slå hende ihjel, men pludselig løber han bare væk. Han falder, men rejser sig og løber videre.

Så snart han er væk, tager kvinden telefonen og ringer selv til AMK-centret ved hjælp af “Hjælp 113”-appen. Den dramatiske samtale varede fire minutter og blev spillet i retten i mandags.

ANNONSE

– Jeg er blevet stukket, jeg er blevet stukket i låret, i maven, i armen, råber den 33-årige.

Det eneste, vi ved om gerningsmanden, er, at han har mørkt hår, der er tre-fire centimeter langt.

Kvinden var sygemeldt i otte uger, men er stadig plaget af smerter, skæmmende ar og mareridt om, at hun vil blive angrebet igen.

Gerningsmanden var kun 18 år, da overfaldet fandt sted. Han har tidligere nægtet sig skyldig, men da han mødte op i retten i mandags, tilstod han både dette og flere andre ting, han er tiltalt for.

Der er ikke oplyst noget om den 19-åriges etnicitet, han skal have været påvirket af alkohol, hash og xanax, da han stak kvinden.

 

Dokument er fyldt 20 år – køb vores nye tidsskrift!</strong >

 

Køb “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone!

 

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden