Nyt

Hvis Sverige skal reddes, vil det være af journalister som Joakim Lamotte:

For to måneder siden blev en 12-årig pige fanget af en ældre fyr på toilettet i stationshuset i det centrale Stenungsund. Pigen blev voldtaget, slået og truet på livet. Hun og hendes mor gik til politiet og indgav en anmeldelse og fortalte, hvem fyren var. Nu, to måneder senere, har politiet ikke engang afhørt den mistænkte, selv om de kender hans navn og ved, hvor han bor. I går kontaktede moderen mig og fortalte, at hun og hendes datter ofte ser manden på gaderne i Stenungsund, og at han håner dem, hver gang de mødes. Hendes datters liv er ødelagt, og jeg besluttede at ringe til politiet, for at undersøge, hvorfor de ikke anholder fyren. Svaret de gav var chokerende; som et råb om hjælp fra fra politiets egne efterforskere. De fortæller, at de ikke engang efterforsker voldtægt på tre-årige børn længere.

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE