Nyt

En chokeret kvinde som blev vidne til det ene af de to knivdrab ved banegården i Marseille søndag formiddag, fortæller til den franske nyhedskanal LCI, at hun var gået uden for stationen for at sole sig lidt, mens hun ventede på et tog, da ugerningen skete. Hun havde noteret sig en mand, som så mistænkelig ud.

Le Parisien giver et referat af det, hun fortæller:

«Han angreb en pige, som sad på en bænk 5–6 meter fra mig. Han greb hende om halsen. Jeg troede, det var et mareridt. Så begyndte han at råbe «Allahu akbar», og jeg prøvede ikke at forstå, jeg løb væk. Jeg så bare, at pigen blødte. Der var nogen, som prøvede at standse ham. Jeg har to små børn og var skræmt fra vid os sans. Så hørte jeg skuddene.»

Le Figaro skriver, at de to myrdede kvinder var henholdsvis 20 og 31 år gamle. Den ene skal være blevet stukket i ryggen, den anden gentagne gange i maven, inden hun fik skåret halsen over.

ANNONSE