Kopierede/fra hoften

Folk har holdt op med at læse romaner, fordi de ikke har oplevet forfattere, der er i trit med samtiden. Men det gør Michel Houellebecq. Hans roman “Underkastelse” fra 2015 er ved at blive virkelighed. Ved præsidentvalget i 2022 ender Det Muslimske Broderskab med at komme til magten. Vi er nu et år forsinkede, men det er Sverige, der lader fiktionen blive til virkelighed.

Et vestligt infiltreret land kollapser ikke med et brag, men med et klynk. Der er ingen tegn på, at den svenske regering ville udfordre muslimske krav om underkastelse, for det er netop det, respekten for Koranen handler om.

Bemærk hvordan regimestyrmedierne baner vejen for islam ved at begynde at kalde Koranen for en hellig bog. Det er ikke tilfældigt. Næste år vil byerne være pyntet til ramadan ligesom jul.

ANNONSE

Islamiseringen går skræmmende hurtigt, så hurtigt at det næsten føles som en befrielse at underkaste sig.

Det var hele pointen med Houellebecqs bog: Der var antydninger til borgerkrig, men så døde det hele ud. Der fandtes ingen styrke hos politikerne til at imødegå det. Det var meget nemmere at overgive sig.

Det er beskrivende for samtlige af Vesteuropas politikere i øjeblikket. Der er rumlen i Italien, Spanien og Tyskland, men når medierne og politikerne slår på trommerne, fremmaner de fascisme. De tror, det vil hjælpe.

Men de slår ikke på trommerne for at udrydde islam. De forstår ikke engang, hvad der menes. De har for længst mentalt forberedt sig på at overgive sig.

Vi husker den britiske premierminister Neville Chamberlain, der overgav Sudetenland til Hitler i 1938, hvorefter han kort tid efter marcherede ind og tog hele Tjekkoslovakiet.

Det skete med våbenmagt og kunne ikke ignoreres.

Men dagens politikere har vedtaget hadelove, der forbyder at omtale, hvad der sker. Set i det lys er vi meget dårligere stillet end i 1938.

Disse love skal holde befolkningen i skak. Politikerne og medierne aner, at modstanden er langt stærkere end det, der kommer til syne på overfladen.

Hvad kan der ske?

Der kan bryde borgerkrig ud i Frankrig. Under intifadaen var der soldater, der hjalp politiet i civil. Dette var soldater i aktiv tjeneste, der ikke kunne sidde stille og se byen blive brændt ned og plyndret.

Der skal ikke meget tilfældighed til, før nogen bliver skudt, og det hele eskalerer på et øjeblik.

Medierne var naturligvis ude efter at tage soldaterne, der ville forsvare fædrelandet. Medierne er på muslimernes side.

De vil fremstille al modstand som højreekstrem.

Sverige kan blive det første land, der falder som en moden frugt. Ikke sådan at muslimer overtager fuldstændig åbenlyst. Men de får en hånd på rattet, de får lov til at komme indenfor. Erdogan presser på for indrømmelser, som svenskerne ikke tør tage tilbage.

Så vil Sverige i praksis have overgivet sig.

Der skal ikke mange træk til, før Sverige har overskredet den grænse.

En lov mod koranskænding vil være et vigtigt skridt på vejen.

Det er lige rundt om hjørnet, og går Sverige foran, vil Danmark og Norge følge efter.

 

ANNONSE