Kommentar

Hege Storhaug er anmeldt til FN af Antiracistisk Center og en række andre organisationer blandt andet Det mosaiske Trossamfund og Kirkens Bymission. De vil at FN skal lægge pres på de norske myndigheder for at der skal indledes efterforskning af bogen ”Islam den 11. landeplage.”

Når tolerancen hiver intolerancen frem, begår tolerancen selvmord. “Steningen” af Hege Storhaug er et varsel om at medier og politikere går til angreb på dem, der vil forsvare vestlige værdier. Det minder i uhyggelig grad om islams behandling af kritikere.

Hver gang Hege Storhaug bruger grovfilen mod Storting og regering, giver det genlyd i de norske avisredaktioner, og til og med PEN-klubbens leder synes hun går for vidt (selv om han også har indrømmet, at hun er en vigtig stemme). Hege har brølet som en løve mod en statsminister som smilende og intetanende har ladet sig afbilde sammen med en islamist. Diverse såkaldte humanister, som i deres enfoldighed forsvarer inhumanismen og hjælper den frem, har taget kraftigt afstand fra hende. Hun må ikke skabe splid ved at fortælle sandheden! Og en såkaldt ekspert som NRK bruger, har på akademisk vis betegnet hende som useriøs og uvidende og dermed sluppet ulveflokken løs mod hende. Nu skal hun tages, og islamisterne i FN skal aktiveres.

ANNONSE

I tolerancens navn får Erdogans og Muslimbrødrenes moskéer lov til at drive deres undergravende virksomhed, mener medier som Dagbladet, Aftenposten, VG og Dagsavisen. Men når tolerancen hiver intolerancen frem, begår tolerancen selvmord. Da tager intolerancen over, som i Tyrkiet. Hvordan kan norske politikere tolerere koranskoler, hvor børn lærer det stik modsatte af alt det gode og fornuftige Europa har stået for siden oplysningstiden? Det som gør at alle nu ønsker at komme hen til os?

Vi ved at muslimer bliver «radikaliseret», som det så pænt og dannet hedder, ved at studere Koranen, en bog som kræver grufulde og ufravigelige straffe som piskning og lemlæstelse af levende mennesker. Den opfordrer til jødehad, kristenforfølgelse, hadefuld tale og voldelig disciplinering af kvinder. Den maner til drab på ateister, homofile og frafaldne. Den tillader voldtægt, pædofili, slaveri, tvangsægteskab, dødstrusler og en uendelighed af det, som for os i Europa er forbrydelser. Men en næsten samlet norsk presse og de fleste norske politikere vender alt dette på hovedet og vil straffe det de kalder hadefuld tale mod islam! Nu ser vi også at Oslo Bymission går ind for at straffe budbringeren Hege. Fordi hun har forsvaret Jesus?

Koranen programmerer mennesker til at blive drabsmaskiner. Vi ved dette, og vi ser det demonstreret gang på gang, senest i Marokko før jul. Hvad er det som gør, at vi ikke reagerer kraftfuldt og beslutsomt for at beskytte os selv? Dødsdrift? 

Islam står i en særstilling som religion. Han som stiftede den, var ifølge Store norske Leksikon «en stor hærfører og politiker». Denne religion er en ekspansiv politisk ideologi som arbejder under dække af at være en religion og benytter sig af de fordele dette giver den. Islam er en samfundslære og statslære som regner demokrati og verdsligt styre som en synd. Islam er en krigserklæring mod demokratiet og vor forsknings- og ytringsfrihed.

Og islam vinder frem.

Islamiseringen af Vesteuropa er kommet langt. Islamiseringen af Tyrkiet er gennemført. Vi lever ikke længere trygt i vore hjem, selv om der er nok af dem, som desperat holder sig for øjnene påstår det modsatte. Vi er blevet tvunget til at åbne dørene for fanatiske Muhammed-tilhængere, og der kommer stadig flere. Politikerne har sørget for at vi ikke engang får lov til at lukke kældervinduerne. Og de islamister, som allerede er inde, kan ikke sendes ud igen. Vi har heller ikke noget sted at sende dem hen, for deres egne lande vil ikke have dem. Hvornår vil Europa komme til sig selv igen? Vil galskaben i vor tid ende med at det Muslim Broderskab får Nobels fredspris?

***

Litteratur: Koranen, norsk-arabisk udgave tilrettelagt i oversættelse av Einar Berg, Universitetsforlaget. (Læg mærke til forordet side 8, der oversetteren siger at Koranen «har appel i hele spektret, fra ydmyg religiøsitet til det mere robuste, hvor det behøves». Utroligt.)

 

Bjarte Kaldhol er en erfaren oversetter. Han behersker flere døde språk, og har lært seg arabisk for å kunne lese Koranen i original. Han har nylig oversatt Douglas Murrays «Europas underlige død» for Document Forlag.

 

Document forlag har utgivet bogen på dansk

Køb Hege Storhaugs bog her!


 

 

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte