Kommentar

 

Politikerne og deres medier talte tidligere om storslåede tiltag, der skulle rette op på den demografiske katastrofe, de selv havde skabt – med støtte af vælgernes godtroende flertal. Men nu har de valgt en anden strategi, nemlig at holde mund og lade som om islam slet ikke er noget problem. Det er i hvert fald ikke noget, man taler om, hvis man vil være noget ved musikken. Jo værre det går, des mindre bliver det omtalt i dannede kredse.

Som tryllekunstnere benytter politikerne og medierne sig af det middel, som på engelsk kaldes ”misdirection”. Man afleder tilskuernes opmærksom fra, hvad der egentlig går for sig, ved at få dem ti at tro, at der sker noget andet. I politik består misdirection i at opskræmme befolkningen med mere eller mindre konstruerede katastrofer, så den undgår at tænke på, at samfundet er godt på vej til at bryde sammen i et anarki.

Politikernes og ideologernes suverænt førende trick er klimaet. Og når man har sagt klima, må alt andet vige. Jorden er nemlig ved at gå under, og i den situation er islamiseringen naturligvis en detalje og næppe værd at skænke en tanke.

ANNONSE

Nu bliver selv de dummeste imidlertid tvunget til at forholde sig til den kendsgerning, at de vestlige samfund har importeret masser af mennesker fra kulturer, der ikke bare er forskellige fra vores, men er den direkte modsætning. Om vi vil det eller ej, byder fremtiden på et valg: Det er dem eller os, og politikere, der siger noget andet, lyver.

Der er ingen grund til at moralisere. Vi kan ikke bebrejde Muhameds tilhængere, at de er forankret i en ideologi, som vi ikke ville bryde os om, hvis den rykkede ind i vores nabolag. Folk må tro, hvad de vil, men de skal ikke nødvendigvis have lov at bo i Danmark.

De seneste dage har vi set muslimske massedemonstrationer i de vestlige storbyer med kravet om Israels udslettelse. Men Israel er kun en bekvem anledning. Hvis den jødiske stat ikke fandtes, ville de opfanatiserede masser finde noget andet at hidse sig op over. Målet er nemlig verdensherredømmet og undertvingelsen af alle, der ikke vil bøje sig for Muhamed.

Og det er den virkelighed, som samvittighedsløse politikere og deres små tjenere i medierne og på læreanstalterne har påtvunget os. Mange synes stadig, at den muslimske tilvandring har været en god ide, og ønsker som Lars Løkke, at den skal fortsætte, men uanset hvad man måtte mene, bliver man på et tidspunkt nødt til at forholde sig til den virkelige verden. Man kan underkaste sig eller gøre modstand.

Valget blev illustreret af en plakat fra gårsdagens muslimske optøjer i New York: ”Hold venligst verden ren.” Ingen kunne være i tvivl om, hvilket utøj, der skulle gøres rent efter, nemlig jøderne.

Pyha, siger vi. Godt det ikke er os. Men det bliver det.

ANNONSE