Nyt

Fox News optræder nu som et medie, der ønsker at pacificere Trump. Derfor følger Fox også hvert eneste skridt, Trump foretager sig for at se tegn på svaghed. Nu har Trump ikke postet noget på Truth Social i 24 timer. I denne periode har demokraterne og medierne erklæret, at de bevarer kontrollen over Senatet.

Anti-Trump-fronten håber, at det vil få Trump til at genoverveje og ikke offentliggøre sit kandidatur på tirsdag. Medierne hævder, at hans rådgivere har bedt ham om at udsætte det. Men det er bare psykologisk krigsførelse.

Trumps trumfkort er, at medierne er besat af ham. 250 tv-hold er tilmeldt seancen tirsdag. Alt vil være i realtid, når Trump annoncerer sit kandidatur. Det ligner ikke Trump at udsætte.

ANNONSE

En fuldstændig prosaisk grund til Trumps fravær er, at han i fredags giftede sin datter Tiffany bort. Brylluppet fandt sted i Mar-a-Lago:

Min vidunderlige datter Tiffany skal giftes i dag i Mar-a-Lago,” skrev han klokken 23:30 den 11. november. “Hun og Michael er et smukt par, der vil være meget lykkelige sammen. En stor tak og tillykke til Tiffanys mor, Marla, med opdragelsen af en virkelig fantastisk datter!”

Familien betyder meget for Trump. Biden har Hunter og Jill og korrupte brødre. Det ved alle, selvom regimets medier ikke vil skrive om dem.

Senator Josh Hawley, Marco Rubio, Rick Scott og flere andre opfordrede til, at valget af den republikanske senatleder blev udsat, indtil omvalgsvalget i Georgien er afgjort den 7. december.

Trump har tweetet, at Mitch McConnell er “den værste”.

Forslaget blev ikke vedtaget, og derfor vil valget foregå som planlagt i næste uge. Dermed har Demokraterne nogen, de kan forhandle med, og som taler deres sprog.

https://www.foxnews.com/politics/trump-goes-silent-social-media-24-hours-dems-celebrate-senate-majority

https://www.foxnews.com/politics/trump-goes-silent-social-media-24-hours-dems-celebrate-senate-majority

 

ANNONSE