Nyt

Trumps palæ i Forida, Mar-a-Lago, blev i nat overfaldet af en række FBI-agenter, som raidede alt, selv hans pengeskab. Justitsministeriet bekræfter handlingen, som er uden fortilfælde i nyere amerikansk historie.

Trumps tilhængere fejede for nylig det republikanske primærvalg i Arizona i skarp konkurrence med etablerede republikanere, der pumpede tonsvis af penge ind i kampagnen for at stoppe Trumps kandidater. Selv Fox News måtte indrømme, at Trumps greb om partiet er stærkere end nogensinde. Et sådant razzia kan kun øge sympatien, men samtidig polarisere USA yderligere.

Trump er ikke den første, der får et chokbesøg af FBI-agenter. FBI-chef Christopher Wray sad sidste torsdag i Kongressen og pralede med, at de havde arresteret 850 deltagere på og uden for Capitol Hill den 6. januar. Den har fået navnet den amerikanske gulag. Der er selvmord og ødelagte familier i Justitsministeriets protektion.

ANNONSE

Med aftenens aktion viser justitsministeriet og Det Hvide Hus, at de vil knuse Trump for enhver pris.

Steve Bannon siger, at dette er politisk.

STEVE BANNON: Jeg sagde, at vi er i en politisk og ideologisk krig. De har bevæbnet justitsministeriet – dette skulle godkendes, gå op til Det Hvide Hus for at blive godkendt. Absolut. Enhver, der siger det ikke er en løgner. Dette skulle gå op gennem kommandokæden, gennem Merrick Garland til Ron Klain, i det mindste [FBI-direktør Christopher] Wray og disse fyre. Det her handler om ren magtpolitik. De er bange for Trump. De er helt rædselsslagne for, at han vil annoncere om et par uger, vinde den republikanske nominering og vinde Det Hvide Hus.

Trump sagde, at der var mørke tider i USA. Målet er at forhindre ham i at stille op som kandidat i 2024.

“Det er mørke tider for vores nation, da mit smukke hjem, Mar-A-Lago i Palm Beach, Florida, i øjeblikket er under belejring, overfaldet og besat af en stor gruppe FBI-agenter,” sagde Trump. “Intet som dette er nogensinde sket for en præsident i USA før.”

Watergate i omvendt rækkefølge

Trump siger, at razziaen markerer en politisering af retssystemet i USA. Det er Watergate omvendt. Dengang var det præsident Nixon, der lod sine mænd bryde ind i det demokratiske hovedkvarter. Nu er det den siddende præsident, der bryder ind med sin forgænger for at forhindre ham i at stille op igen.

Det politiske fald for Biden og Attorney General Garland er højt. Trump havde kun været i Det Hvide Hus i et par timer, før medierne opfordrede til hans rigsretssag. Der har været to af dem. En særlig efterforsker med ubegrænsede beføjelser undersøgte, om Trump-kampagnen havde nogen forbindelse med Rusland. Svaret var negativt efter 22 måneders arbejde. I New York er statsadvokatens kontor gået efter Trumps virksomheders regnskaber. Indtil videre ingen resultater. Den igangværende høring den 6. januar i Kongressen har heller ikke fundet rygende våben, at Trump havde noget med urolighederne at gøre. Der er mange stærke påstande, men ingen beviser. I denne forstand virker nattens razzia desperat.

Det betyder, at støtten til Trump kun vokser.

Efter at have arbejdet og samarbejdet med de relevante offentlige myndigheder var dette uanmeldte razzia på mit hjem hverken nødvendigt eller passende. Det er anklagemyndighedens uredelighed, våbengørelsen af ​​retssystemet og et angreb fra radikale venstredemokrater, der desperat ikke ønsker, at jeg skal stille op som præsident i 2024, især baseret på nylige meningsmålinger, og som ligeledes vil gøre alt for at stoppe republikanere og konservative ved det kommende midtvejsvalg. Et sådant angreb kunne kun finde sted i ødelagte tredjeverdenslande. Desværre er Amerika nu blevet et af disse lande, korrupte på et niveau, der ikke er set før. De brød endda ind i mit pengeskab! Hvad er forskellen mellem dette og Watergate, hvor agenter brød ind i den demokratiske nationale komité? Her brød demokraterne omvendt ind i USA’s 45. præsidents hjem.

https://www.breitbart.com/politics/2022/08/08/fbi-raids-former-president-donald-trumps-home/

https://www.foxnews.com/politics/gop-slams-weaponization-doj-after-trumps-mar-a-lago-raided-fbi-dems-call-accountability

ANNONSE