Nyt

Trump kundgør sit kandidatur tirsdag 15. november. Dagen efter holder George Bush konference i Dallas om at demokratiet må forsvares. Derefter er det Obama som holder konference i New York om at demokratiet er i fare.

Tidligere præsident George W. Bush og tidligere præsident Obama forbereder sig på at holde konferencer tilbage til ryg om beskyttelse af demokratiet, efter at tidligere præsident Trump har afgivet sin “større meddelelse” den 15. november, rapporterede Axios.

Bush og Obama – henholdsvis en republikaner og en demokrat – koordinerede ikke deres timing, siger arrangørerne. Men deres begivenheder – Bushs er den 16. november i Dallas og Obamas er den 17. november i New York – finder sted ugen efter det amerikanske midtvejsvalg.

Biden-regimet og regime medierne kørte før valget på at demokratiet var i fare hvis Maga-kandidater vandt.

New York Times forkynder at alle ”election deniers” tabte i midtvejsvalget.

Bush kører kampen for Ukraine frem som den store test:

Tidligere præsident Bush vil være vært for “The Struggle For Freedom Conference”, hvor han vil interviewe den ukrainske præsident Volodymyr Zelensky.

“Friheden er under angreb verden over, da mange lande kæmper med demokratisk tilbageskridt, og autoritære regimer spænder muskler i og uden for deres egne grænser. Dette er mest synligt i Ukraine efter Vladimir Putins uberettigede beslutning om at invadere landet i februar. Muligheden for et angreb fra Folkerepublikken Kina mod det demokratiske Taiwan forbliver også en bekymring,” lød det på webstedet for konferencen.

“De vedvarende virkninger af COVID-19-pandemien, usikkerhed om den globale økonomi og den flydende politiske situation i mange lande øger kun udfordringen. Disse farer kan ikke ignoreres,” hedder det.

“Nu er det tid til at bekræfte og udvide vores forpligtelse til de demokratiske principper, der har forankret individuelle, politiske og økonomiske rettigheder i frie samfund. Sådanne principper har fremmet relativ fred og velstand, der tidligere var ukendt gennem menneskehedens historie. De giver også næring til håbet for de undertrykte,« hedder det.

Obama har et lidt andet vinkel, han kalder det Democracy Forum, det bliver i New York sammen med University of Columbia og University of Chicago. Gennem institutionen sørger Obama for at få akademisk støtte. Derudover har han sin Obama Foundation, hvor unge ledere uddannes noget a la World Economic Forum i Davis. De udgør en executive class.

ANNONSE

“I en tid, hvor demokratiet er truet over hele verden, er løftet og potentialet for den næste generation af ledere vigtigere end nogensinde. Forummet vil gøre opmærksom på de største udfordringer, demokratiske institutioner står over for i dag og vise demokrati i aktion rundt om i verden. Vi vil samle hundredvis af nye ledere fra tværs af Obama Foundation-programmer, førende eksperter og praktikere, som genskaber vores institutioner og beskytter demokratiske værdier,« hedder det på hjemmesiden.

”Den bedste chance, vi har for at løse vores største udfordringer, er at løse dem sammen. Vi håber, du vil slutte dig til os,” stod der.

Hvis man hører, hvordan Trump udtrykker sig, er der ingen tvivl om, at han står fast. De, der siger andet, er ikke i god tro. Valgresultatet har formentlig styrket overbevisningen om, at hans kandidatur er nødvendigt for at redde nationen.

Tidligere præsident Trump antydede den store udmelding, og hvad den kunne være forud for midtvejsvalget.

“Ikke for at forringe morgendagens meget vigtige, endda kritiske, valg, og jeg vil på den stærkeste måde sige, at det er et landsreddende valg … jeg kommer med en meget stor meddelelse tirsdag den 15. november kl. -Lago i Palm Beach, Florida, sagde han ved stævnet for JD Vance, der vandt sit valg i Ohio.

Obama har ved flere lejligheder sagt, at internettet skal censureres strengere. Biden-regimet har instrumentaliseret retsvæsenet til et politisk våben mod Trump og hans støtter. Hvis skattevæsenet udvides med 87.000 nye personer med ret til at bære våben, kan denne side af statens magt også instrumentaliseres.

George Bush har for længe siden signaleret, at han er på demokraternes side i kulturkrigen.

Men inden de tre præsidenter træder ind på scenen, skal Biden møde Xi Jinping på Bali.

https://conservativebrief.com/conferences-68201/

ANNONSE