Nyt

 

Specialetterforsker Jack Smith ventet ikke til over sommeren, men tog ud tiltale umiddelbart for at opbevare dokumenter. Trump siger han har fået besked om at stille i en føderal rett i Miami tirsdag. Som Trump påpeker: Det er første gang i historien at en tidligere præsident er tiltalt. I tillegg har han til riksrettssaker bak sig, en tiltale i New York og en efterforskning i Georgia. Mens FBI stritter imod at udlevere dokumenter som viser Bidens korrupsjon.

Trump la ud en melding på sin egen sociale tjeneste Truth Social der han redgør for tiltalen:

Side 1: Den korrupte Biden-administration har informeret mine advokater om, at jeg er blevet tiltalt, tilsyneladende for Boxes Hoax, selvom Joe Biden har 1850 Boxes på University of Delaware, yderligere Boxes i Chinatown, D.C., med endnu flere Boxes på universitetet i Pennsylvania, og dokumenter spredt ud over hans garagegulv, hvor han parkerer sin Corvette, og som kun er “sikret” af en garageport, der er papirtynd og åben meget af tiden.

Boxes Hoax er raidet mod Mar-a-Lago i august i fjor. Trump havde med sig papirer fra sin præsidenttid til Mar-a-Lago og dette var det amerikanske Riksarkivet klar over. De havde været på besøg på forsommeren og inspisert. Dokumentene lå i et eget rom i kjelleren. Inspisientene ba om at det blev sat på en ekstra lås.

ANNONSE

Stor var derfor overraskelsen da det dukket op tyve FBI-folk i august som kastet ud af alle ansatte og ransaket hele eiendommen i ni timer. De tok med sig rubble og bit. Gennemgikk Melanias garderobe, tok med sig Trumps to pass, personlige memorabilia. Omtrent som innbruddstyver. De tømte dokumenter på gulvet og tok billeder som de ga til presset. De viste en sådan opførsel at mistanken ble vakt om at de kunne ha plantet dokumenter.

Senere på høsten kom rapportene om at Biden havde opbevart dokumenter både på Biden Center ved Penn State University, ved et lager i Chinatown og huset i Delaware der blandt andet lå i garasjen. Hvis Trump skal tiltales, hvorfor ikke Biden?

Side 2: Jeg er blevet indkaldt til at møde i Federal Courthouse i Miami på tirsdag kl. 15.00. Jeg troede aldrig, det var muligt, at sådan noget kunne ske for en tidligere præsident i USA, som fik langt flere stemmer end nogen siddende præsident i vort lands historie, og som i øjeblikket fører langt, alle kandidater, både demokrater og kandidater. Republikaner, i afstemninger af præsidentvalget i 2024. JEG ER EN USKYLDIG MAND!

Trumps fiender har kørt ham gjennom til riksrettssaker og tiltalt ham etter at han gikk av. De gør ting med ham og mod ham som ingen siddende eller afgått præsident er blevet udsat for.

Efter tiltalen fra statsadvokaten i New York, Melvin Bragg, steg han på popularitetsmålingene. Vælgerne opfatter at det er dem systemet fører krig mot.

Når Jack Smith vælger at gå til krigen så tidligt, før valgkampen er kommet ordentligt i gang, kan det slå tilbage.

“Side 3: Dette er virkelig en MØRK DAG for USA,” konkluderede Trump. “Vi er et land i seriøs og hurtig tilbagegang, men sammen vil vi gøre Amerika fantastisk igen!”

 

 

 

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/06/08/donald-trump-i-have-been-indicted-i-am-an-innocent-man-doj/

ANNONSE