Nyt

 

Den siddende First Secretary i Arizona, Katie Hobbs, er af medierne blevet annonceret som vinderen af ​​guvernørvalget over Kari Lake.

Spørgsmålet er, om Lakes vælgere vil acceptere resultatet. Lake har været overbevist om, at hun havde stemmerflertallet, men der har været meget vrøvl lige siden valgdagen.

30 procent af stemmemaskinerne i det største amt, Maricopa, virkede ikke. Efter at folk havde ventet længe på at stemme, blev de tilbudt at lægge deres stemmesedler i en boks, hvor talte og uoptalte stemmesedler blev blandet.

Selve optællingen er gået i sneglefart og har øget mistanken om, at alt ikke går rigtigt til. I det vigtige, afgørende valg til Senatet er demokraterne stukket af med sejren, i Nevada og Arizona.

Ifølge New York Times’ oversigt havde Hobbs fået 50,41 procent af stemmerne mod Kari Lakes 49,59 procent, da 95 procent var talt op, og ifølge nyhedsbureauet AP førte Hobbs så med 20.000 stemmer over Lake, et forspring, som Lake, ifølge agenturet, ikke vil være i stand til at indhente.

Demokraterne og deres medier ønskede ikke, at kandidater, der støttede at Trump var den rigtige vinder i 2020, skulle vinde. Men når disse kandidater ikke får lov til at vinde, styrker det kun mistanken om, at valget er blevet korrupt.

ANNONSE

Hobbs kørte en elendig kampagne sammenlignet med Lake, som udtrykte sine tanker om valgresultatet på sin Twitter-konto:

Folk i Arizona genkender “bullshit”, når de ser det, skriver hun.

Meddelelsen om, at Lake er blevet besejret, kommer samme dag, som Trump forventes at annoncere sit kandidatur.

Arizona var central i den tidligere præsident Donald Trumps forsøg på at omgøre valget i 2020 og afviste legitimiteten af ​​Joe Bidens valgsejr.

Lake er en tidligere tv-nyhedsvært, der trådte tilbage sidste år efter 22 år hos Fox-selskabet i Phoenix for at stille op som guvernør. Til dels takket være hendes stærke støtte til den former President Donald Trump og hans ubeviste påstande om, at valget i 2020 var “stjålet” og svindlet,” støttede Trump kraftigt Lake, da hun snævert vandt GOP-nomineringen over en kandidat støttet af Ducey.

https://www.foxnews.com/politics/arizona-governor-hobbs-lake-recount-state-law

ANNONSE