Nyt

Demokraterne og deres loyale medier hævder, at Mark Kelly vandt over Blake Masters i Arizona, og at Catherine Cortez Masto vandt over Adam Laxalt i Nevada. Dermed bevarer demokraterne kontrollen over Senatet, men legitimiteten mangler. Hvis USA var polariseret før valget, er der nu et afgrundsdybt skel mellem de politiske fløje.

Den langvarige valgproces og alle mulighederne for brevstemmer og afgivelse af stemmer på andres vegne, såkaldt stemmeindsamling – som 31 stater tillader, kombineret med resultater, der er stik modsat af det forventede, betyder, at republikanere og mange uafhængige ikke mener, ​​at valget er gået rigtigt for sig.

Republikanerne havde truet med at stille lederen af ​​Department for Homeland Security, Mayorkas for en rigsret. Han har lukket 5,5 millioner illegale migranter ind. Nu sidder han trygt i sikkerhed og kan importere yderligere 5,5 mio. Hvis disse kan stemme i 2024, vil der ikke længere være et USA.

ANNONSE

Nu er der kun tilbage, at Kari Lake taber guvernørvalget i Arizona. Det vil være den ultimative demonstration af, at demokraterne gør, hvad de vil.

Demokraterne triumferede og sagde, at det var en historisk sejr. Det er historisk sandt, men måske ikke på den måde, demokraterne tænker på. Demokraterne vinder gennem tonsvis af penge og kontrol over processen. Så er alt muligt.

“Vælgere over hele landet har leveret en rungende godkendelse af Demokraternes senatsflertal,” sagde formanden for den Demokratiske senatorkampagnekomité, senator Gary Peters, i en erklæring. “Disse historiske resultater i løb efter løb taler for sig selv, og de afspejler styrken af vores kandidater, populariteten af Senatets Demokraters budskab til det amerikanske folk og en afvisning af den ekstremisme, som GOP (Republikanerne) går ind for. Nu fortsætter vores arbejde i Georgia for at sikre, at Herschel Walker bliver besejret, og pastor Warnock bliver genvalgt.”

Det går også langsomt i Repræsentanternes Hus. Dette var valget, som alle var sikre på, at Republikanerne ville vinde. En rød (i Dk blå) tsunami var forudsagt, men nu er selv en marginal sejr usikker. Republikanerne mangler syv pladser fra de krævede 218, og nu forlyder det, at Demokraterne tager sikre republikanske pladser.

Associated Press udråbte Mark Kelly til vinderen i Arizona den 11. november. Nu erklærer de Marie Gluesenkamp Perez som vinder af Washingtons 3. distrikt. Pladsen blev besat af en republikaner, men hun stemte for rigsretssag og tabte dermed primærvalget til Joe Kent.

Joe Kent er MAGA og veteran. Han har lagt godt an til at vinde. Kent nægter at kaste håndklædet i ringen.

Perez fører i øjeblikket over republikaneren Joe Kent 50,8% til 49,2%, en margin på 4.621 stemmer, med 70% af stemmerne optalt.

“Hvad medierne siger, er irrelevant, det er endnu en fortælling designet til at stoppe vælgere fra at indlevere stemmesedler og tvinge mig til at indrømme nederlaget – det kommer ikke til at ske,” Kent tweeted  omkring tidspunktet for AP’s opkald.

https://www.foxnews.com/politics/democrat-marie-gluesenkamp-perez-declared-winner-washingtons-3rd-congressional-district

https://www.foxnews.com/politics/democrats-maintain-control-united-states-senate

 

ANNONSE