Kommentar

Hunter Biden er fedtet ind i så mange juridiske problemer, at det allerede er blevet en stor byrde. Men kan den også tage familien med sig i faldet? Behandlingen af ​​datteren Navy Joan har potentialet til at ødelægge familiens omdømme. Hunter vil nægte sin datter at bruge hans efternavn. Han vil heller ikke betale børnetilskud og hævder, at han ikke har råd til det. Ikke desto mindre har han flere ejendomme og en flok dyre advokater.

Mænd, der ikke vil betale for deres børn, har ikke en høj social status. Joe Biden har selv kritiseret sådanne. Nu er hans søn i samme kategori. Dobbeltmoral er sjældent god reklame. Behandlingen af ​​barnebarnet siger noget om Biden-familiens holdning til deres medmennesker: De nægter at anerkende, hvad en DNA-test viste: Navy Joan er Hunter Bidens datter.

Da Joe Biden blev lykønsket med endnu et barnebarn under valgkampen i 2020, blev han fornærmet. Moderen, Lunden Roberts, måtte bringe Hunter for retten og tvinge ham til at få taget en blodprøve. Den lyver ikke. Alligevel har Biden-familien fortsat behandlet Navy Joan som en ikke-person. Hunter Biden bor nu i Det Hvide Hus sammen med Melissa Cohen og deres datter. Pressen viser billederne af julestrømperne hængende på pejsen, hvor alle børnebørn er med. Men ikke Navy Joan.

ANNONSE

Medierne er involveret i udelukkelsen af ​​den enlige mor og hendes datter. Jonathan Turley skriver en bidende artikel i Fox News digital:

Hunter Bidens forskruede forsøg på at forhindre sin lille pige i at bruge hans navn er nu af en anden verden

Hunter Biden’s twisted attempts to keep his little girl from using his name are now in a new realm

Biden-familien har det hele, berømmelse, rigdom, magt. Men de vil ikke dele. Ikke engang efternavnet med deres eget blod. Det er den slags social arrogance, der hører til i en tidsalder, samfundet har forladt for længe siden. Især Biden med sin radikale politik. Sagen med Navy Joan viser, at der er langt mellem liv og læring. Det samme gælder medierne. De er lige så hykleriske.

viciousness of the Biden family Biden-familiens ondskabsfuldhed i forhold til denne lille pige matches kun af mediernes. Journalister, der hævder at støtte kvinder og fordømme feje fædre, har enten ignoreret denne historie eller nedgjort hendes mor Lunden Roberts.

Men på mandag er der ingen vej udenom: Da skal Hunter møde for en dommer i Arkansas. Der kunne være endnu flere pinlige afsløringer for Bidens. Han hævder, at han ikke har råd til at betale børnebidrag. Hans advokater siger, at de ikke ved, om den bærbare computer er hans. Begge dele kan tilbagevises. Det vil give bagslag for faren i Det Hvide Hus, fordi han er involveret i de forretninger, der er nævnt på den bærbare computer.

Medierne har omtalt Lunden Roberts som en blond stripper, sandheden er, at hun var poledancer, hvilket er noget andet. Når det kommer til at nedgøre modstandere, tøver pressen ikke med at spille på sociale fordomme.

Turley kan fortælle, at Roberts er en ressourcestærk kvinde: Hun tog et job i en bar for at kunne finansiere sine studier på George Washington University, hvor Turley underviser. Ingen har sagt det før. Stripper lød bedre.

Det er den samme foragt, som medierne udviste, da Hillary omtalte Bills mange seksuelle eskapader som “bimbo-udbrud”.

Roberts bliver bredt affærdigt som en “tidligere stripper”. Det ser ud til at være som sådan, hun mødte Hunter, men det bruges ofte til at fremstille hende på samme måde, som medierne lystigt rapporterede om den tidligere former first lady Hillary Clinton, der fordømte de kvinder, der var involveret med hendes mand, som blot “dullesnak”.

Overklassens foragt for mennesker, de har (mis)brugt, bliver normalt ikke taget godt imod af almindelige mennesker.

Hunter siger, at han ikke har råd til børnebidrag, men alligevel har han et væld af dyre advokater og rådgivere. Han nægter sin datter at bruge navnet og siger, at det er for at skåne hende.

Dommeren kan fremtvinge en erklæring under ed som den bærbare computer: Er det hans. Hunter har sagt mange ting. Han er som ræven, der har en hule med mange udgange.

Men den bærbare computer kan blive den tue, der vælter mange læs. Den griber direkte ind i valgkampen i 2024.

Den bærbare computer kom til offentlighedens kendskab den 14. oktober 2020, da Miranda Devine skrev den første artikel i New York Post. Det blev øjeblikkeligt blokeret af Twitter og Facebook.

Bidens kampagne betegnede det som russisk desinformation. Det samme gjorde kommentatorerne på de liberale medier. 51 tidligere efterretningsofficerer rejste sig i et fælles opråb og bekræftede, at det sandsynligvis var plantet af russerne.

Det var et ekko af 2016, da Hillary og medierne havde kørt på, at Trump var Putins mand. Efter to års efterforskning kom det frem, at der ikke var skyggen af beviser. Det hele var en sammensværgelse tilrettelagt af FBI i samarbejde med demokraterne.

Nu skete det samme igen: FBI havde flere uger tidligere henvendt sig til Twitter og Facebook og advaret dem om, at der ville komme et russisk fremstød. Biden stod i den anden tv-debat og kastede opråbet fra efterretningsfolket i ansigtet på Trump. Nogle af de gamle Putin-beskyldninger stod tilbage.

Men også denne gang var det løgn.

Tony Blinken var en del af Bidens valgkamp. Han havde kontaktet vicechefen for CIA, Mike Morrell, og bedt ham foretage opråbet. Da debatten var slut, takkede Blinken ham for tjenesten.

Efterretningstjenesterne havde igen brugt deres magt til at gribe ind i et valg.

Det, der gentages her, er løgn. Bidens løgne – Joe siger, at han aldrig har diskuteret sin søns forretninger med ham – FBI, CIA, Justitsministeriet, Det Hvide Hus, demokraterne og ikke mindst medierne – lyver alle sammen.

Medierne har konsekvent forsvaret Bidens og brugen af ​​Rusland-kortet.

Men to år senere indrømmede Washington Post og New York Times, at den bærbare computer er ægte.

Hunter kan nu blive tvunget til at autentificere den bærbare computer i retten. Det betyder, at det, der findes i indholdet, også er ægte og kan bruges som bevis. Luden Roberts kan få sine penge. Men det politiske fald er meget større.

Hvad med FBI, der har siddet på den bærbare computer siden december 2019?

Amerikanerne ser en familie først og institutioner, der er ude af kontrol. De føler, at de har ret til at manipulere valg. De har gjort det tre gange. Den tredje var razziaen på Mar-a-Lago lige før midtvejsvalget i 2022.

Sandheden er begyndt at synke ind, selv blandt demokrater.

Retssagen i Arkansas handler om noget langt mere end børnebidrag og retten til et navn.

ANNONSE