Tavle

Jeg ser aldrig flow-tv, og har udelukkende Discovery+-abonnement for at pine mig gennem den månedlige AGF-kamp på sitet. I weekenden ender det ofte med en lidt ældre film på Netflix, og forleden var det Against all oddsfra 1984, som mange måske nok forbinder med Phil Collins titelsang. En tidstypisk film, hvor alt ikke blev udpenslet i grænseløshedens navn. Vi ser det vi skal, men heller ikke mere. Hermed anbefalet.

Her lidt fra en opremsning af vulgære DR-produktioner, som vi alle desværre er med til at betale over skatten. Kulturjournalist Aminata Amanda Corr kommenterer ‘Våde veninder’ på Berlingske.dk – DRs ‘Våde veninder’ er unødvendigt, tarveligt tv. Og vi behøver ikke komme med op i flere unge kvinders underliv.

“I første afsnit af ‘Våde veninder’ fortæller Sascha, at hun har én grænse, som ikke må overskrides i kampen for flere følgere på platformen OnlyFans: Hun vil ikke have sex med sin veninde Natascha. I andet afsnit bliver Sascha penetreret af Natascha med en strap-on dildo…

Man må efterhånden håbe, at paraden af DR-programmer om unge kvinders seksualitet – og den mere eller mindre tvivlsomme frigørelse af selvsamme – snart er nået til vejs ende.

Først skulle vi på Sugardating med Gina Jaqueline og ‘advokaten’, dernæst møde de tre skamløse piger i ‘Skamløs’, som var seksuelt aktive uden at skamme sig.

Og så var der ikke mindst dengang, vi skulle på den helt store sexturné i programmet ‘Sex med Maja’, hvor vi blev inviteret med ind i den unge kunstner Maja Malou Lyses skede.

‘Våde veninder’ er sidste skud på stammen…”

ANNONSE