Nyt

 

Det er ikke bare i britiske byer at sex-grooming af mindreårige piger er blevet et stort problem. Også i Holland afdækkes det at småpiger bliver lokket ind i sex-trafficking. Ofte er det en «loverboy», som de kaldes, der lokker pigerne til forelske sig i dem. Pigerne bliver filmet uden at de ved det, og seksuelle billeder og film bliver brugt som pressionsmiddel til at introducere kærestens «venner» som nye sexpartnere. Derefter følger prostitution, hvor pigerne bliver sendt på omgang.

Avisen Algemeen Dagblad beskriver, hvordan mændene så siger, at hvis pigen kan skaffe tre veninder, så skal hun få fem færre mænd at have sex med per dag. Dette har vi også set i Storbritannien, hvor enkelte af pigerne i retssagerne fortalte, at de var blevet udsat for det samme pres for at skaffe veninder.

De fleste af overgrebsmændene har indvandrerbaggrund skriver den hollandske avis Algemeen DagbladAvisen havde kontaktet socialarbejdere, politiet og eksperter og oplyser at mændene hovedsageligt kommer fra Marokko, Tyrkiet, De nederlandske Antiller og Rumænien.

ANNONSE

Marijke van Overveld fra det hollandske politi udtaler: “Der er tale om omkring 1400 mindreårige ofre hvert år». Hun fortæller, at processen fra forførelsen af pigerne til afpresningen begynder er faldet fra flere måneder til under to uger.

ad.nl  voiceofeuropa

 

ANNONSE