Nyt

Ung kvinde fortæller, at hun blev antastet af hidsig mand i bussen; NB: Udat.)

Det er ikke alle pæne piger, der bliver islam-leflere i mediebranchen. En video cirkulerer på Tiktok, hvor en ung kvinde fortæller om en oplevelse i en bybus. Desværre udateret. Kan ses på Youtube.

Kvinde: Jeg deler det her til alle, så alle kan se det. I skal passe på med hvad I siger, når I kommer ud i byen. Min veninde og jeg, vi er på vej ind i en bus, og så kommer der en fyr – fordi jeg er ved at tage en snap af mig selv. ‘Tror du,, at du er Beyoncé, og så siger jeg ‘Nej’. Så begynder han så at sige til mig, at jeg ikke skal tro jeg er noget – jeg er bare en hvid pige, jeg er bare en europæisk pige, så jeg skal ikke tro, at jeg er noget. Og så siger jeg til ham: ‘Hvorfor skal du være racistisk overfor mig – Jeg må da godt føle mig flot, bare fordi at jeg er hvid’. Vi kommer ind i bussen, og han begynder at blive meget voldsom, og irriteret over at jeg spørger, hvorfor han er racistisk overfor mig. Hvilket han er, så det forestår jeg ikke helt. Her kommer videoen af det hele, det er lidt dårligt filmet…

 

ANNONSE